Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire “illik” magánban...

Mennyire “illik” magánban elvégeztetett vizsgálatok eredményével a háziorvoshoz menni, ha nem tudta, hogy voltam vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Labor, ultrahang, ilyenek. Ha nem ő írja ki őket, hanem a magam szakállára csináltatom. Rossz néven veszi?
jún. 5. 15:47
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem, max feleslegesnek, de mivel tudják, hogy államiban már ezekre bejutni lehetetlen, így nem foglalkoznak ezzel.
jún. 5. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Minden ember más. Minden háziorvos is. Mért magánnal kezdted?
jún. 5. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Nincs olyan az egészségem érdekében, hogy illik vagy nem illik.

Mivel mindehol szinte nagyon sok a várakozás az időpontra, így ha nekem komoly gondom van, lexarom ki mit gondol. Ha van pénzem megcsináltatom magànban.

Én még nem találkoztam olyan dokival aki ezt szóvá tette volna.

Sőt, szerintem ez is a cél, hogy aki megteheti menjen magánba, ott fizessen és mellé fizesse a tb-t is. Így a legjobb, csak nem nekünk.és ezt olyan szépen behozták, hogy észre sem vettük. Anno lázongtunk a vizit díjon, most meg több tízezret simán kifizetünk.

jún. 5. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
(Egyik ismerősöm lábsérüléssel elment magánban röntgenre, annak az eredményével ment be a kórházba, neki ott ezt leszrták, pedig direkt azért ment, hogy gyorsan meglegyen az eredmény, de nem vették figyelembe azt a leletet)
jún. 5. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

„Anno lázongtunk a vizit díjon, most meg több tízezret simán kifizetünk.”

Én nem lázongtam, támogattam.

jún. 5. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem, ha háziorvos lennék, igen is felb.na, ha a beteg ki sem kérné a véleményemet arról, hogy a panaszával hova menjen, milyen vizsgálatot csináltasson, mert annyira nem tart, de aztán a leleteit a képembe nyomná, hogy akkor mondjak rá valamit.
jún. 5. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
A vizsgálat eredménye es ideje érdekli.
jún. 27. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!