Az EESZT-ben a bejegyzést végző orvos tud utólag korrigálni, vagy törölni bejegyzést?
Annak örülök, hogy így vélekedsz rólam, de azért is írtam, hogy valóban nem tudom elképzelni azt, hogy valaki ilyet megtegyen 1 piáért cserébe, elég nagy a kockázat, az nincs ingyen.
Nem árulom el, mert nem adok ilyen tippeket, de majd kitalálod, okos gyerek vagy.
Nem okos, hanem bolond.
Más néven, más adatokkal jelentkezne. Na és? Akkor is az ő problémáiról olvasgatnának (szerinte, mert amúgy nem érdekel senkit).
Mivel úgysem ismerik, nekik tökmindegy, hogy Végh Ernő vagy Haránth Tivadar néven fut, a lényeg, hogy ő van mögötte. "Jaj, nézd, már megint itt van az a fura pasi, akinek a múltkor kimostuk a fülét, meg amúgy a térde is fáj. Mi is a neve, Ernő vagy Tivadar? Mindegy, ez ő."
Nos, megtörtént, amiről beszéltem...
Magyar Péter szigorúan bizalmas orvosi dokumentuma kikerült a sajtóhoz... Ennyit hiper-szuper rendszerről. Várható volt, hogy politikusok, üzletemberek lejáratásához, zsarolásához erre is sor kerül. Lefogadom, felelős nem lesz...
Ezért tartom rendkívül aggályosnak a kötelező adatrögzítést az eeszt-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!