A háziorvosnál is külön be kell jelentenem, ha változott a lakcímem?
Megkérdeztem a kormányablaknál, hol kell jelentsem a munkahelyen meg a bankon kívül a lakcímváltozást. Azt a választ kaptam h kb sehol mert központilag látják, változik.
A háziorvos a régi lakcímemre és a régi munkahelyemre írta a betegszabadságos papírt. Amivel ezek szerint kitörölhetem. Utólag vettem át, nem néztem meg mivel a franc gondolná h hibás. Közben elmúlt az 5 nap és háziorvost is váltottam a lakcím miatt..
Nyilván. Nyilván tudnom kellett volna, holott MEGKÉRDEZTEM, hogy HOL KELL BELEJENTENI A LAKCÍMVÁLTOZÁST, és mint írtam, azt mondták, h automatikusan változik mindenütt.
Mivel pl.az EESZT össze van kötve az ügyfélkapuval meg az országos profilommal, vagy mi, logikusnak tűnt a válasz.
Nehéz úgy élni, hogy magamra vagyok utalva, mivel semmilyen információban nem bízhatok meg.
A háziorvos is egy informatikai rendszerben dolgozik, ahol látja, hogy van-e egyészségügyi biztosításom például (zöld a taj). Akkor a lakcímemet miért ne látná. Mivel az alapján lát el, mivel a területileg illetékesség itt az úr.
Még mindig nem szoktam meg, hogy egy dolgot szigorúan kerülni kell az országban: a logikát.
Most olvasom Ausztriában sem kell engedély.
...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!