Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Új helyre költöztem és szeretn...

Új helyre költöztem és szeretnék utánajárni, hogy területileg melyik háziorvoshoz tartozom majd. Ezt akár az Interneten is meg tudom nézni valahol?

Figyelt kérdés
Több háziorvos közül is választhatok "szimpátia" alapján, vagy mindenki "automatikusan" egy adott háziorvoshoz van hozzárendelve lakóhely, kerület alapján?

tegnap 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az önkormányzat honlapján fent vannak a területhatárok. A területileg illetékesnek muszáj fogadnia, de a többihez is jelentkezhetsz, csak ők elutasíthatnak.
tegnap 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Az önkormányzat honlapján megtalálod. A pontos lakcím alapján vagy hozzárendelve egyhez. Ha ő nem elég szimpatikus, választhatsz másikat is, de más nem köteles elvállalni. Eleve túl vannak terhelve, úgyhogy...
tegnap 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is önkormányzat oldalán van a háziorvos és a fogorvos is, hogy hová tartozol. De amúgy meg háziorvosnál szabad választás van. Tehát ahová tartozol ott kötelező fogadni az orvosnak, de ha Te máshova szeretnél menni és az orvosnak is megfelelő akkor oda is mehetsz. Én se a kijelölt körzeti orvoshoz járok.
tegnap 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!