Háziorvos adhat beutalót a területileg illetékes pszichiátriára? A Szent Imre kórház beutalóköteles
Figyelt kérdés
szept. 9. 18:08
2/8 anonim válasza:
Nem. Háziorvos bármilyen kórházi osztályra csak úgy adhat beutalót, ha azt a beteg előre egyeztette a kórházzal. Ha ez nem történt meg, akkor a pszichiátriai szakrendelésre kell menni és onnan tudnak beutalni.
3/8 anonim válasza:
Kórházba csak a sűrgősségiről,vagy a szakrendelő orvosa által adott beutalóval lehet.Minden kórház beutaló köteles.
4/8 anonim válasza:
Elvileg háziorvos adhat beutalót szakrendelőbe, szakorvoshoz, és ott adhatnak beutalót kórházba, de nekem már volt olyan h a sotéra, pszichoterápiás osztályra a házidoki adott, persze meg volt beszélve, és volt helyem a kórházban. Egy másik alkalommal is sima pszicho osztályra egyszer a házidoki adott beutalót, de voltam már ott és ismertek, és a felvevő doki azt mondta mindegy honnan van, csak hozzak beutalót és egyszerűbb volt a házidokihoz lemenni.
Amúgy nem!
5/8 anonim válasza:
Annak üzenem, aki lepontozott, hogy körzeti nővér vagyok. Jó néhány betegünk jött már beutalóért úgy, hogy hozta a kórházi időpontját és erre elfogadták a beutalónkat.
6/8 A kérdező kommentje:
És ha sürgősségi akut probléma van akkor mit lehet csinálni?
szept. 9. 19:03
7/8 A kérdező kommentje:
A SOTE azt mondták ha este van valami nagy gond akkor este kell menni
szept. 9. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!