Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vakbélgyulladás után lázasan...

Vakbélgyulladás után lázasan normális, hogy hazaengedik a beteget? Ez lenne az egészségügyi ellátás?

Figyelt kérdés

A fiamat(22) hétfőn műtötték vakbélgyulladás miatt.

Már az felháborító, hogy először, tipikus tünetekkel hazapaterolták ,majd utána is csak felvették az osztályra, és napokkal később műtötték meg. Hányt, fájt a hasa, azt mondták; hogy vírus, szezonja van, se ultrahang, se semmi. Már perforálódott a vakbele mire műtötték, magas láza volt, verte a víz a fájdalomtól. Nem is laparoszkópos, hanem vágással végzett beavatkozása volt. Csütörtökön engedték haza, úgy, hogy még lázas volt. Mára múlt el neki a láz, de továbbra sincs túl jól. Nincs étvágya; megy a hasa. A sebe egy kicsit váladékos. Gondolkozunk rajta, hogy várjunk-e varratszedésig, vagy menjen vissza az ügyeletre.

febr. 8. 18:11
 1/8 anonim válasza:
67%

Ma ott tart az egészségügy hogy ha élve kerülsz ki a kórházból akkor tedd össze a kétkezed és adj hálát Istennek érte.

Az orvosi kamara elnöke elmondja hogy tízezrek halnak meg a Magyar kórházakban mert a kormány nem biztosítja a pénzt a biztonságos gyógyításhoz, Európa leg gyengébb egészségügye Magyarországon van.

[link]

febr. 8. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

Ember, császármetszéssel 3 napig van bent valaki a szülészeten.

Teljesen felesleges bent feküdjön hetekig, ha nincs làza, akkor pihenjen, ha rosszabbul lesz kihívjátok az orvost, arra semmi szükség, hogy az ügyeletre mászkáljon.

febr. 8. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Császármetszés után jobbik esetben nincs láz. Ha nincs komplikáció, akkor természetes, hogy hazaadják a műtöttet. Meg értem én, hogy a császármetszés egy több réteget átvágó műtét, de nem egyenlő a perforálódott vakbéllel. Főleg lázasan hazaengedni szerintem nem kéne még senkit. Meg nem csak a hazaengedés körülménye bosszant, hanem az egész elmúlt időszak, amit megjárt. Napokig húzták az ultrahangot, és azt, hogy megműtsék egyáltalán. Ez szerintem nem normális.
febr. 8. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Valósággal csúfolkodtak vele. Sajnálom, hogy ezt kellett megélni. Ha komplikáció lép fel, ne ugyanoda vidd vissza, ahol már egyszer elkezelték, mert a következő hiba vagy nemtörődömség végzetes lehet.

Sokan ott hibáznak, hogy ugyanoda mennek vissza folyton, ahhoz, aki már elkezelte őket.

A mai világban az emberi életnek nincs értéke, az orvos arra kap jutalékot minél többet tesz el láb alól, mert a globalistáknak az az agyament ötlete támadt, hogy az ember fölöslegessé vált, és a robotok tudják helyettesíteni őket!

febr. 8. 22:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Sajnos itt egy kórház van, mindent széleskörűen csak ott látnak el. Eddig is hallottam másoktól cifra történeteket, de megtapasztalni kiábrándító volt.

Addig vártak vele, hogy már genny került a hasüregébe is, azt is kivették, de félek, hogy azért volt még utána is napokig lázas, mert maradt ott gyulladás. Igaz, azóta elmúlt a láza. Remélem, hogy nem is jön vissza.

Mondjuk abban nem hiszek, hogy az orvosok felső utasításra embereket tennének el láb alól, szimplán a szarok bele hozzáállást tapasztaltam. Nekik oly’ mindegy alapon.

febr. 8. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom kapott vmi antibiotikumot vagy ilyesmit amit szednie kell, szerintem az jó lesz rá

De ha jól emlékszem tesóm is a műtét után hamar itthon volt és láza is volt..

febr. 8. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja nem hiszed na jó. Jobb is így neked is.
febr. 8. 23:25
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyáltalán nem normális és hiba hazaküldeni egy feltárásos hasi műtét után lázasan beteget. Ha panasz van, akkor vissza kell menni, mentőt hívni, vagy bevinni ügyeletre, esetleg sebészetre.
tegnapelőtt 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!