Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Létezik, hogy azért adtak...

Létezik, hogy azért adtak adhd diagnózist Asperger helyett, hogy tudjanak tömni gyógyszerekkel ?

Figyelt kérdés
Habár tüneteim inkább Aspergerre mutatnak és azzal a gyanúval is küldtek kivizsgálásra….
tegnap 22:07
 1/10 Vágy-i válasza:
11%
Valószínű….
tegnap 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy az volt a gyanú, még nem azt jelenti, hogy az is a helyes diagnózis. Te nem értesz hozzá, úgyhogy hiába mondod, hogy "a tüneteid inkább Aspergerre mutatnak".
tegnap 22:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, de az adhd diagnózis után rögtön ajánlják a “jobbnál jobb” gyógyszereket
tegnap 22:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam, a körzetis pszichológus küldött es az mondta hogy Asperger gyanúm van es rájöttem h igaz mert utánaolvastam
tegnap 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Ja, mert egy laikus utanaolvasasa felér egy orvosi egyetem elvégzésével, ugye?

Nem aspergered van neked, hanem önértékelési zavarod. Utanaolvastam...

tegnap 22:33
 6/10 Vágy-i válasza:
0 önismeret nem asperger 😇
tegnap 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lenne logikus, mert autistaknak is adhatnak gyogyszert 🤷‍♀️

Tehat ebbol a szempontbol tokmindegy a diagnozis.

tegnap 23:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Autistáknak nem adhatnak gyógyszert.

Ismétlem a gyengék kedvéért, az Asp gyanút a körzetis pszichológus adta, nem én adtam magamnak

tegnap 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Dede. Nyilvan nem autizmusra kapja a gyogyszert, mert attol nem fog kigyogyulni belole, de ha az allapota megkivanja, lehet gyogyszerezni.
tegnap 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Érettségire készülő auti csoportom volt EGYMI iskolában. Reggel-este gyógyszert kaptak,de még így is voltak kisebb-nagyobb dührohamok.

Asperger szindrómás lányom 9 éves. Már 6 évesen kapott volna gyógyszert, de akkor elutasítottam.

Most fog kapni nemsokára.

Nem tudom,honnan vetted,hogy az autisták nem kapnak gyógyszert.

De nem igaz. Nagyon is sokan szednek. A nagyobbik részük szed. Igazából nem ismerek olyan autistát,aki ne lenne 1-2-3 gyógyszerre rátéve!

ma 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!