Ha egy 14 éves személy megüt egy orvost az milyen következményekkel járhat?
De most komolyan miért kell egyből piszkálni valakit mert kérdez? -.-" Na pl.: ezért sem szoktam bárkinek is kérdést feltenni mert vagy félreérti vagy olyan bonyolult választ adnak egy tök egyszerű kérdésre hogy nem értem.
Állítom azért van ilyen kevés felvilágosított ember mert ha valaki megkérdezné anyuka apuka szörnyethalna ijedtében mert egyből rosszra gondol...
Szerintem nevelő intézetbe kerülhet, mivel 14 éves kort betöltötte, vagy esetleg közmunkára ítélhetik. De az biztos, hogy bíróság elé kerül (ha feljelenti a sértett és miért ne tenné) és szankcionálni lehet.
És azért gondol a legtöbb ember rosszra pl. egy ilyen kérdésnél, mert egyre több erőszakos bűntettet követnek el a fiatalkorúak.
Kedves kérdező....
Nekem a Heim Pálban tönkretette egy vadállat a péniszemet, úgy körülmetélte, hogy használhatatlan lett, a mai napig.... ennek már nagyon sok éve... amikor fölkerestem (neten), hogy megtudjam, tényleg ő volt-e... akkor egyből észrevette, hogy nem megköszönni akarom... jó, ha tudod, ezek az emberek, a doktorok összetartanak!
Soha az életben nem fogsz igazságot látni! Ha csak megközelíted az orvost, már egyből gyanús leszel.
Ha csak reklamálsz, egyből figyelnek.
Felejtsd el a dokit, a halálorvosok ellen sincs mit tenni, ezeket soha nem mozdítod ki a helyükről, felelősségre vonás soha nincsen!
Még annyit se lehet tenni, hogy a nevüket ide leírjuk, egykét napon belül kimoderálják.
Védett személyek ezek, soha nem tudod őket elérni. Ilyen a világ. El kell kerülni az orvosokat, nagyon-nagyon nagy ívben, az az egyetlen, ami segít!
Kedves utolsó!
Hogy-hogy tönkretette? Most már pisilni sem tudsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!