Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha egy 14 éves személy megüt...

Ha egy 14 éves személy megüt egy orvost az milyen következményekkel járhat?

Figyelt kérdés
Nem akarok megütni senkit csak érdekel a törvény.
2010. okt. 24. 23:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
14 évesen már büntethető közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett erőszakért.
2010. okt. 24. 23:06
 2/18 A kérdező kommentje:
Oké oké de azért ezt leírnád hogy ezt mennyire büntetik meg hogyan? Hogy mi ez a törvény egyáltalán?
2010. okt. 24. 23:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet megmondani, hogy mennyire büntetnek meg.. Lehet az a megütés csak egy pofon amitől csak vörös lesz az arca, itt vagy feljelent vagy nem jelent fel, ha nem akkor max elküld pszihóhoz, aztán ha úgy vizsgálnak akkor kapsz egy sárgalapot, vagyis bármi mást csinálsz akkor már necces lesz az életed. Lehet az a pofon akkora erejű is, hogy elveszti az egyensúlyát nekiesik valaminek és már nagyobb baja is történik. Adhatsz neki akkora sellert is, hogy eltörik az orra, itt már 8 napon túl gyógyuló sérülésről van szó, készített látleletet s szépen megjárod. Nem ennél az esetnél, de észnél kell lenni, bármi erőszakot alkalmaz az ember. Gondolj bele... van egy részeg ember aki beléd köt... meglököd, hogy szálljon le rólad, ne cseszegessen. Elveszti az egyensúlyát, nekizuhan a járda padkának ott abban a pillanatban meghal, Rád meg varrnak jó pár évet.
2010. okt. 24. 23:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy orvos, meg egy tanár csak verve jó?
2010. okt. 25. 00:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Én attól ijedtem meg, hogy egy ilyen kérdés kortól függetlenül, egyáltalán megfogalmazódik egy ember fejében. Mire jó a verekedés, amikor kultúrált kommunikáció is létezik?
2010. okt. 25. 04:59
 6/18 A kérdező kommentje:
A verekedés? Magam sem tudom. Ezt csak azét tettem fel mert itt-ott vannak a hírekbe hogy tanárt, orvost... stb... stb.. megütött valaki én nekem meg megfordult a fejembe hogy vajon egy korombeli 14 éves mennyit kapna érte. Szóval nyugi nem tervezek senkit se bántani! :)
2010. okt. 25. 11:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi a válaszokat! :)
2010. okt. 25. 11:44
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
Szép... Na ezért van ennyi erőszak az eü. dolgozók ellen, mert már a 14 éves fiatalok ilyenen gondolkoznak...
2010. okt. 25. 13:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Emberrrr! Már azért vagyok erőszakos mert érdeklődök egy törvény iránt? Miért kell mindenkiről a rosszat feltételezni?
2010. okt. 25. 13:44
 10/18 A kérdező kommentje:
És kérem legalább elolvasnátok azt amit írtam mint semhogy alaptalanul vádaskodni kezdtek. -.-"
2010. okt. 25. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!