Flucinar hosszú távú, helytelen alkalmazása milyen következményekkel járhat?
Figyelt kérdés
Nekem anyukám mindig bekente vele az orromat, mert pattanásos volt, hónapokon át, de nem javult, sőt rosszabb lett. Az orromon a bőr vörös lett, hónapokon át hámlott, majd még évekig vörös maradt (feltűnően, sokan észrevételezték az iskolában). Most tudtam meg, hogy vényköteles gyógyszer, ő meg önkényesen alkalmazta, ráadásul hallottam, hogy valamilyen szteroidszármazékokat is tartalmaz. Ez már évekkel ezelőtt történt, én az orrom már nagyjából rendbe jött, arra lennék kíváncsi, nem tehetett-e bennem kárt máshogy is a Flucinar.2010. dec. 6. 23:23
1/1 Keeper válasza:
Egyik mellékhatása a pattanás. hmmm...
link: [link]
Szerintem maradandó károsodást nem szenvedtél, ha a tünetek már nem aktívak.
A fő kérdésedre a válaszom pedig: minél tovább alkalmazod/alkalmazzák rajtad helytelenül, annál tovább maradnak a fellépő mellékhatások.
Ha nagyon biztosra akarsz menni, kérdezz meg egy gyógyszerészt vagy a háziorvosodat, az a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!