Szerinted igaza van a háziorvosnak?
Figyelt kérdés
mamámnak kellet friss labor aminek megjott az eredménye. mert megy csütörtökon szívkateterezésre! és a háziorvos azt mondja nem köteles kinyomtatni a labort. a másik dolog hogy nem akarnak beutalót se adni sehova2024. febr. 6. 13:58
1/9 anonim válasza:
Mert beírják a TB számát, és a szskorvos látja a labor eredményt. Ha megvan a kateterezés időpontja, akkor már csak bevonul a kórházba, és megcsinálják. Hanincs komplikáció, másnap hazameg.
2/9 anonim válasza:
Hát ez nem szép tőle. Sajnos papír alapon kell a műtéthez. Le kell adni már a bejelentkezésnél. Én sem értem, miért van minden az eeszt-ben, ha még az orvosok sem használják.
Nekem olyan is volt, hogy e-beutalót kértem a háziorvostól, kaptam is. Erre ahova mentem, ott kérték, hogy nekik kinyomtatva kell :D
Az sem jó, ha a háziorvos nem ad sehova beutalót. Persze lehet, hogy nem indokolt. Viszont lehet orvost váltani, ha nem találjátok meg a közös hangot.
3/9 anonim válasza:
Nálunk 300Ftért adják ki papíron a háziorvosnál a leleteket, nem köteles kiadni. El kell menni a leletkiadásra, vagy ott van eesztben.
4/9 anonim válasza:
Igen, jó ez az EESZT, de sajnos sok helyen nem férnek hozzá, de ha mégis, akkor mivel mindenhol takarékoskodnak, idővel és még a papírral is, nem fogják neked kinyomtatgatni. Háziorvos nem nagyon ad már semmit sem nyomtatva, illetve a tp papírt igen, de mást nem.
5/9 anonim válasza:
Minden laborban van leletkiadás, el kell oda menni, kiadják ingyen. A háziorvosnak nincs köze kvázi a szakrendeléshez.
6/9 anonim válasza:
Az eeszt ből te is kinyomtathatod, ha van a maminak ügyfélkapuja.
7/9 A kérdező kommentje:
mami a nevét nem tudja leírni.nem hogy még ügyfélkapuzzon
2024. febr. 6. 17:47
8/9 anonim válasza:
De minek kinyomtatni, monitoron nem tudják elolvasni a betűket?
9/9 anonim válasza:
7: Nem is a maminak kéne kezelni, hanem nektek. Anyukámnak is én intéztem, és én töltök le neki mindent, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!