Mennyiben lehet igaza a háziorvosomnak?
Minap voltam a háziorvosomnál mivel mai nap nem akartam suliba menni. Ezért egy számomra teljesen általánosnak hitt problémámat mondtam el, ami nem más mint, hogy iskolában főleg könnyezik a szemem, majd általában az egyik szemem ilyen véreres szokott lenni. Ekkor odaállított a hagyományos szemvizsgáló betűs táblához, ahol letakarva az egyik szememmel kb. a legfelső vastagat se láttam élesen, csak párossal, de azzal se 100% élesen. Pechemre nem volt nálam a szemüvegem ezért otthon teszteltem a szemem, egy Darts táblára írt számokkal, amiket szemüveggel azért elég jól láttam, és én úgy érzem, hogy max egy negyedet romlott kb.9 hónap alatt a szemem. Ekkor sürgősen beutalt a szemészeti klinikára, hogy ez nagyon fontos és lehet valami baj is még, mert elég rossz a látásom.
Mennyiben befolyásolta volna az orvosom véleményét, ha szemüveggel meg mondjuk viszonylag jól eltudtam volna mondani a táblát, mert szemüveggel viszont tényleg jól látok ( max negyedet romolhatott a -1.75, -2es szemem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!