Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kisfiam 7 éves és bent fogták...

Kisfiam 7 éves és bent fogták a kórházba. Én nem tudok éjjelre bent maradni vele a 6 honapos teso miatt. Édesanyám bent lehet vele ilyenkor? (Siofoki kórház)

Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 16:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
40%

19es én is imádtam a nagyszüleim, de mikro beteg voltam, vagy fájt valami akkor anyát akartam.

Bennem egy pilllanatra se merülne fel, hogy ne a kórházban lévő gyerekem mellett legyek.

Kérdező, gondolj bele, te mosolyogva élveznéd az alábbi szitut?:

Kórházba kerülsz, mondjuk méhen kívüli terhességgel. A férjed bent lehetne veled, de nem marad, mert az anyját kell vinnie a Tescoba bevásárolni. De mosolyogva közli, legyél boldog, mert keresztanyád bent marad veled. Ugye hogy milyen boldog lennél? és egy pillanatra se haragudnál se a férjedre se anyósodra?

20as, persze, mondjuk ha lenne. Nem tudunk róla semmit, lehet meghalt, vagy nem tartják a kapcsolatot. És a kisebbik rossz hogy a beteg gyerekét hagyja magára nehogy az egészséges gyereke egy éjszakára üvegből kapjon enni?

Nem mondom, hogy egy életre meggyűlölném anyámat ha cserben hagyna ilyen esetben, de hogy sérülne a belé vetett bizalmam az fix.

2023. dec. 11. 19:13
 22/34 anonim ***** válasza:
27%

11 bele ne halj.

Én négy napig egyedül voltam a vajúdástol kezdve a hazamenetelig

Látogatás nem volt,a férjem pedig a nagy gyerekkel volt otthon.

Mégis itt vagyok.

2023. dec. 11. 19:15
 23/34 anonim ***** válasza:
74%

20, és a nagyi mitől rosszabb, mint az apa?

Nálunk apa menne, ha én nem tudnék (volt rá példa , hogy váltott a kórházban) de nem tartanám rosszabb döntésnek a nagyit sem. Jó a kapcsolat, tudja mi kell a gyereknek.

2023. dec. 11. 19:17
 24/34 anonim ***** válasza:
40%

22es, azért másabb egy szülés, mint gyerekként egy betegség.

nekem mindegy, mindenki úgy hagyja cserben a gyerekét, ahogy akarja, csak utána nem kell csodálkozni, ha már nem ugyan úgy fog viszonyulni hozzá.

2023. dec. 11. 19:21
 25/34 anonim ***** válasza:
20%

14-es vagyok, azért akik itt a testvéri viszony miatt aggódnak, azoknak elmondanám, hogy nálunk a fiam imádja a most már 5 hónapos tesóját aki miatt nem maradhattam bent vele éjszakára. :) A mi kapcsolatunk se változott, még mindig bulinak tartja azt az éjszakát.

Nyilván nem mindegy mi a baja a nagynak, nálunk már csak megfigyelésre tartották bent a biztonság kedvéért, én ápoltam amíg nem lett tarthatatlan a helyzet, de bent hamar jobban is lett egyetlen gyógyszertől… ha mondjuk itt is ilyesmi a helyzet és feltételezem nem egy borzasztóan rossz állapotú gyerekről van szó azért, akkor ha amúgy jó a kapcsolat a mamával, akkor nem is értem miért kell így beleállni a kérdezőbe.

2023. dec. 11. 19:49
 26/34 anonim ***** válasza:
60%
Csak majd nehogy az itteni anyukák maradjanak egyedül a kórházban fájdalmak között, rettegve, egyedül, mert apucinak fontosabb volt a haverok, ami ugye teljesen érthető és nem felróható neki, teljesen természetes, ha cserben hagyjuk a rászoruló családtagunkat.
2023. dec. 11. 19:58
 27/34 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 26-os, nem a testvére volt fontosabb, csak nem engedték a kórházban dolgozók, hogy mindenórás terhesen éjszakára én legyek ott vele.

De ez most mindegy is, nem pontosan ugyanaz a két eset, csak azért szerintem a kérdezőt sem kellene pellengérre állítani. Nyilván ő tudja mennyire súlyos dolog miatt kell a 7 évesnek maradnia és azt is, hogy mennyire jó a viszony a nagyszülőkkel és az se mindegy, hogy a 6 hónapos kapott-e már valaha cumisüvegből akármit. Neki kell eldöntenie, hogy melyik gyereket hagyja nyugodtabban a mamára, csak az volt a kérdése, hogy a nagymama maradhat-e a kórházban, de erre a rettentő bonyolult kérdésre nem mindenki tudott válaszolni.

2023. dec. 11. 20:10
 28/34 anonim ***** válasza:
75%

24 pont ezért írtam,hogy bele ne haljon.

A 11 a szülést hozta fel,hogy egyedül volt.

A gyerekemet én sem hagynám.

22

2023. dec. 11. 20:43
 29/34 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az nem magára hagyás, ha a mamával van bent. Persze, lehet ő is. Én is szoptattam a tesót, amikor a lányomat sérvvel műtötték, az apja volt bent vele, és akkor mi van? Én ettől egy kicsit sem éreztem magam rossz anyának.
2023. dec. 11. 22:00
 30/34 A kérdező kommentje:
Igen más se hiányzott most nekem mint ilyen válaszokat olvasni, tisztelet a kivételnek. Csak egy kérdést irtam ki de úgy látom az könnyebben ment hogy belém álljanak. 7 éves fiam hasi görcs és hányás (epehányás) miatt került be lehet ma haza is engedik de ez az eredményektől függ. (én bízok benne hogy ki engrdi.) 6 hós cumisüvegből nem fogad még el semmit és ő is beteg sajnos. Mamával nagyon jó a 7 éves gyermekemmel a kapcsolata. Ja és nem teszek különbséget a két gyermekem között mert ha azt tenném illetve ha nem érdekelne a nagy akkor a kérdést se irtam volna ki. Köszönöm de ilyen rossz hozzászolásokat nem kérek ennyi nekem elég volt. Akik normálisan a kérdésemre válaszoltak azoknak nagyon szépen köszönöm.
2023. dec. 12. 02:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!