Kisfiam 7 éves és bent fogták a kórházba. Én nem tudok
éjjelre bent maradni vele a 6 honapos teso miatt.
Édesanyám bent lehet vele ilyenkor? (Siofoki kórház)
jaj 6-os válaszoló,persze.Én is megértettem 40 évesen mikor szültem,hogy a szülésznő mondta a férjemnek, hogy menjen nyugodtan haza éjszakára,mert csak másnapra lesz meg a gyerek,hogy aludjon.Persze,megértettem, de ettől még iszonyatosan rosszul esett, hogy mindenki otthagyott,egyedül a sötétbe vajúdni.Pedig nem 7 éves voltam,hanem felnőtt.Nekem mondjuk nem lett volna pofám,hazamenni aludni,mikor a "feleségem" vajúdik.És a gyerekemet sem hagynám a kórházba.A kicsinek semmi baja sem lesz a mamával.
2023. dec. 11. 18:05
12/34 anonim válasza:
11, a nagynak se.
2023. dec. 11. 18:07
13/34 anonim válasza:
12!
A 7 éves emlékezni fog rá, hogy kórházban volt és arra is, hogy az anyja a kisteso miatt nem maradt vele. Egyenes út a testvér féltékenységhez, plusz az anyjával való kapcsolatot is tönkre vághatja. Ellenben a 6 honaposnak konkrétan semmi baja nem lezs
2023. dec. 11. 18:12
14/34 anonim válasza:
Maradhat a nagyszülő is. A kisfiam most nyáron töltött bent egy éjszakát hányós vírussal (4 éves amúgy), én akkor töltöttem a 41. terhességi hetem, nem maradhattam, nehogy ott induljon be éjjel, édesanyám volt bent, mert ő meg azt mondta ne maradjak a férjem nélkül otthon egyedül, ha bármi történne, beindulna a szülés. Ők mondjuk nagyon jó kapcsolatban vannak, a fiam bulinak fogta fel az egészet, hogy a nagyival aludhat idegen helyen, szobaszervíz van… persze bementünk a látogatási időben és másnap amint kiengedték, mentünk érte. Aznap éjjel amikor kiengedték, el is kezdtem vajúdni.
2023. dec. 11. 18:15
15/34 anonim válasza:
12es, de a nagynak lehet, sérülhet az anyjába vetett bizalma. 7 éves, nem felnőtt. Egy beteg gyereknek az anyjára van szüksége. Ennyi erővel a szomszéd néni is maradhatna vele. a 6 hós nem fog emlékezni arra ha 1-2 napig cumiból kapott enni, de a 7 évesben nyomot hagyhat.
Én 8 voltam, mikor eltörtem a lábam és műteni kellett. Anyám otthon volt az akkor 10 hós húgommal. Bennem ez olyan negatív élmény maradt, hogy hónapokig rémálmaim voltak, és megint elkezdtem bepisilni éjszaka. Azóta is hányingerem van, ha be kell mennem egy kórházba.
2023. dec. 11. 18:19
16/34 anonim válasza:
12# Igen,csak a nagy egy idegen környezetben van éppen betegen. Beteg vs egészséges. Na kinek van nagyobb szüksége? Voltam két hetet kórházban 8 évesen, anya is a kisebb tesómmal maradt. Rokonok maradtak estig meg mama, hát... nem rájuk volt szükségem,ezt 30+ is így gondolom.
2023. dec. 11. 18:20
17/34 anonim válasza:
Maradhat.
Ne engedd hogy lelkiismeret furdalást meg rossz érzéseket gerjesszenek nálatok a névtelenség mögé bújó okosok, azt tegyétek ami nektek jó és megnyugtató.
2023. dec. 11. 18:29
18/34 anonim válasza:
17es, igazad van az a szemét 7 éves meg kit érdekel, ő akart testvért és biztos a saját hibájából került kórházba is. A mamának is felesleges bent maradnia elég felnőtt már 7 évesen, majd ellesz egyedül, a lényeg hogy a pici édes babucika szopizhasson otthon anyuval.
Aztán meg majd a következő kérdés, hogy a 7 évesem miért utálja a testvérét és miért haragszik rám, miért nem bízik bennem?
2023. dec. 11. 18:33
19/34 anonim válasza:
Tizennyolc, ne költsünk semmit egy egymondatos kérdés mögé. Az én családomban az ilyen peldaul teljesen működőképes lenne, és hasonlóra már volt is példa gond nélkül, mivel a nagyszülők igen szoros viszonyt ápolnak a gyerekeinkkel. Hogy itt mi van a háttérben, azt ne a saját családjaink alapján akarjuk már megszakérteni kéretlenül.
2023. dec. 11. 18:48
20/34 anonim válasza:
Bírom, hogy az ilyen kérdéseknél kb ízekre van tépve szerencsétlen anya, aki nem nagyon tud jól dönteni, csak kisebb rosszat választani, de senki le se szrja, hogy hol a gyerek APJA pl, aki simán megoldhatná ezt a problémát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!