Láb fájdalom 7 éves gyermeknél , mi lehet az oka ?
Figyelt kérdés
a lányomnak mikor kisebb volt 3-4 éves korában majdnem minden éjszaka fájt a lába,de meg masszíroztam neki és elmúlt 1-2 perc múlva! Másnap el is vittem az orvoshoz ahol azt mondta az orvos hogy nő és azért faj neki nem miden gyerek érzi meg de ő igen , el is küldött minket vér vételre hálistenek nem találtak semi rosszat , most 7 éves néha néha még fáj neki de nagyon ritka talán ha sokat szaladgál kint akkor , volt már másnak is igy a gyermeke ? Tényleg a növekedéstől fájhat néha neki?2023. jún. 8. 11:28
1/7 anonim válasza:
Én erről azt olvastam, hogy D vitamin hiány. Nem tudom mennyire igaz, de ezt olvastam.
2/7 anonim válasza:
Növekedési fájdalom. Majdnem minden gyereknek van. Nekem is volt, lányomnak is van. Ő is 7 éves.
Születésétől MINDEN nap kap Vigantolt, 3-4 cseppet. Úgyhogy nem hiszem, hogy D vitamin hiánya lenne. Igen, 7 éve.
3/7 anonim válasza:
Kisfiam is fájlalta. De ő nagyon. Növekedési fájdalom vagy túl van terhelve. Magnézium és kalcium szedését javasolta az orvos. Illetve láb tornát
4/7 anonim válasza:
Novekedesi fajdalom, teljesen normalis.
5/7 anonim válasza:
A növekedés nem fáj. Tévhit. De könnyebben gyulladnak be az izületi tokok ikyenkor ami fájdalommal jár. De akár steril csont mag gyulladás is okozhatja. Orthopédushoz kell menni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt, még most is van.
Annyit tudok elmondani, hogy az egyik lábam hossza pár centivel rövidebb a másiknál. Lehet ez okozza.
Régen mèg nem foglalkoztak ezzel, csak mondták, hogy "nő" éppen.
Hát nem tudom lassan 30 éve?
7/7 anonim válasza:
Növekedési fajdalmat nekem a gyerekorvos soha nem mondott erre. Ez tevhit, meg ezzel ke van tudva, nem kell vele tovabb foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!