Kisfiam megvan fázva, estére elkezdett a füle is fájni, adtam neki fájdalom csillapítót,és melegitjük a fülét. Milyen fül cseppet ajánlotok? 5 éves
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 21:48
1/8 anonim válasza:
A tarkójára köss pamutzokniba melegített sót.
2/8 anonim válasza:
Otipax fülcsepp, napi 2*1 csepp. Mi ezt használjuk a lányomnál, és mivel nekem is folyton a fülemre megy a megfázás, ên is ebből cseppentek, de többet. Általában 2-3 nap után jobb lesz.
3/8 anonim válasza:
Attól függ... nem minden fülfájást szabad melegíteni pl. Dokit javaslok.
4/8 anonim válasza:
Nekünk ügyelet a melegítést és a fájdalomcsillapítást ajánlotta.Cseppet nem.
Viszont nézzél bele a szájába(nálunk kiderült ,hogy a fülfájás igazából a fogfájással egyenlő) bújnak a hátsó csontfogak és az sugárzott ki neki a fülére.(ugyancsak 5 múlt)
5/8 anonim válasza:
Nálunk gyógyszeres gézcsíkot tesznek a gyerek fülébe a fülészeten. Plusz kap fülcseppet is.
A melegítés és a só jó. Csak nehogy megégjen!!
6/8 anonim válasza:
A fiam is 5 és neki is ellen fáj a füle. Mi elhittük a fül -orr-gegere. Antibiotikumot és fájdalomcsillapítót meg orrcseppet kapott. Fulcseppet nem
7/8 anonim válasza:
na én tényleg nem tudok írni 😂🤦
vagy a telefonom nem tud.. szóval "éppen".. és "elvittük".. ezt szerettem vna írni
8/8 anonim válasza:
Azonnal orvos. A lányommal is így volt, melegítettem neki sóval töltött párnát. De utólag mondta az orvos, hogy azt sem kellett volna, mert lázasan nem szabad használni. Fülgyulladása volt, kapott antibiotikumot és orrcseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!