Most tényleg ápoló hiány van?
Elhagytam a pályát úgy két éve, mert kevés volt a fizetés, viszont kiegészítésnek visszaszeretnék jutni egy olyan intézetbe, ahol összeegyztethető a jelenlegi munkahelyemmel a beosztás meg minden szükséges dolog. Úgy öt éve is jelentkeztem ugyan abba az intézetbe, lehúztam néhány évet az intenzív és elfekvő osztályokon, erre szinte ugyan ez a szöveg fogad, mint sok éve: Önéletrajzát köszönettel megkaptuk, jelentkezését előjegyzésbe vettük.
Adódó lehetőség esetén a megadott telefonszámán keresni fogjuk!
Na de, ha most akkora hiány van, akkor tapasztalt, sokat látott szakemberre miért nincs szükség? Amikor nővér voltam, akkor ki volt nevezve, hogy kinek a helyén helyettesítek fix ideig, soha nem akartak 3-6 hónapnál többet szerződni, így ezzel a lehetősséggel élnék, fő munkahely mellett nővér szeretnék ismét lenni részmunkaidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!