Miért lehet az, hogy egy orvos nem a saját pecsétjével, a saját nevében ír fel receptet?
Figyelt kérdés
Az orvosi ügyeletes doktor(?)nő olyan receptet adott, amelyiken egy férfi orvos neve volt, a férfi pecsétje, és a férfi nevével írta alá. Hogy lehetséges ez? Ha helyettesítette is az illetőt, miért nem a saját nevét adta a felírt recept mellé? Lehet, hogy nem is orvos volt? :-O2023. okt. 14. 19:08
21/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mire gondolsz, de betegség az ne legyen nekem!
2023. okt. 15. 18:32
22/26 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy legyen neked igazad, vagy úgy is mondják, hogy "legyen neked karácsony!". Dehogy kívánok betegséget, úr Isten!🤦
23/26 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :)
2023. okt. 15. 20:34
24/26 A kérdező kommentje:
Egyébként nem az a lényeg, hogy nekem legyen igazam, hanem azért írtam főleg, hogy ha valaki úgy érzi, hogy nagy a baj, akkor tényleg ne rohangáljon sehova, hanem hívja a 112-t, aztán majd ők megmondják a tutit. :)
2023. okt. 15. 20:35
25/26 anonim válasza:
Te így látod, én meg úgy láttam, hogy ha gáz van,az ügyeletről is tudnak mentőt hívni, én meg egy 10perces zsibbadas miatt nem hívom őket, mert így is leterheltek a sok felesleges hivas miatt , plusz tuti ennyi miatt ki sem jöttek volna (mentőtiszt a tesóm, azért tudom).
26/26 A kérdező kommentje:
"tuti ennyi miatt ki sem jöttek volna"
Persze, ha nem kell, nem mennek ki, de legalább megnyugtatnak telefonon, és elmondják, hogy mit csinálj, odamenj-e személyesen az ügyeletre, vagy inkább hívd fel az ügyeletest, stb.
2023. okt. 15. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!