Vastagbél tükrözésnél nem akar bódítani az orvos?
Nemsokára tükrözésem lesz. Hallottam olyan rémtörténeteket, hogy hiába volt megbeszélve altatás/bódítás az orvos nem volt hajlandó elvégezni azt, mert "hát kilehet azt bírni" alapon.
Ha velem is megpróbálja majd ezt eljátszani az orvos és én határozott hangnemben megmondom neki, hogy "vagy elkábít vagy nem lesz semmilyen vizsgálat, pont!!" akkor engedni fog vagy hazaküld majd hogy akkor nem lesz semmi?
Esetleg jogi útra lehet terelni, ha nem teljesíti az ígért bódítást?
Sztem ilyen normális helyen nincs. Ha bódításos van kiírva, akkor azt kell csinálni. Ahol ilyen dumával jönne az orvos én ott tuti nem csináltatnék ilyen vizsgálatot.
Amúgy én ilyen storyk miatt járok magánba. Nem vagyok gazdag, de inkább összespórolom azt a pénzt, amit oda kell fizetni, mint h szívózzanak ilyenekkel.
tegnap 19:08
Anyádat, vagy a kurvádat miért baj ha megszoptatja valaki?
Szia.
Hogy sikerült végül a tükrözés? Elviselhető volt? Nekem 2 nap múlva kell mennem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!