Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hálás lennék ha némi tanácsot...

Hálás lennék ha némi tanácsot kaphatnék tőletek?

Figyelt kérdés
Próbálom összefoglalni röviden.Egy család barátunknak 2.nema stroke-ja volt nemrég azóta minden napos a fejfájása.2 éve van a nyugdíjig,sofőr.Nem akarja mások életét veszélyeztetni(kar zsibbadás,homályos látás)ezért szeretne táppénzre menni(1év)utána munkanélküli.De a háziorvos nem akarja kiírni.Tudtok esetleg kiskaput?Annyira sajnálom szegényt,teljesen bele betegszik lelkileg.
2023. okt. 6. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A háziorvos nem is írhatja ki. Köteles szakorvoshoz beutalót

adni. Nem is értem, hogy ha a tünetek valósak, amiket leírtál,

miért nem zavarta szakorvoshoz.

Azonnal kérjen beutalót a neurológushoz!

Ez nem játék. Rosszullét esetén hívjon mentőt.

2023. okt. 6. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Volt neurológusnál,ct-n,vérvételen,mennie kell vissza a neurológushoz.Ő akkor javasolhatja neki a táppénzt?
2023. okt. 6. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy néma sztrók.Ő már nem is vezethetne .
2023. okt. 6. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
A tünetek amiket leírtam azok a maradandó "károsulások"amik minden naposak azóta.
2023. okt. 6. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondtam neki hogy szerintem elfogják venni a jogosítványát.A házi orvos ezt nem mondta még neki🤔
2023. okt. 6. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lejárt a jogsija nem hosszabitják meg.Csak abban az esetbe ,ha a neurológus engedélyezi.A házi orvos a neurológus javaslatára vár ,az egyéb tünetei miatt.
2023. okt. 6. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Uzemorvos nem fogja atengedni. Keressen másik munkát nyugdíjig. Pl portás.
2023. okt. 6. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
váltson háziorvost
2023. okt. 6. 23:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Világ életében sofőr volt ennél a cégnél ez egy kis maszek cég,itt nincs portás.....máshova meg így nem mehet.Ezért szeretné a táppénzt,sajnálom hogy nyugdíj előtt ezen kell aggódnia annak aki ledolgozta az életét.
2023. okt. 7. 06:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Tényleg durva, de ez van sajnos. Neurológus persze javasolhat akármit, azt a háziorvosnak figyelembe kell vennie.
2023. okt. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!