Mi történik, ha visszaszólok és szemtelenkedem az üzemorvossal?
Mi inkább az utóbbit írjuk, ACE gátlót, béta-blokkolót, az ARB -elvileg- elavultabbnak számít.
De ez orvosfüggő, épp mit gondol.
Viszont az orvosnak is van szája, ha bunkóskodsz vele, akkor ezt továbbítani fogja a feletteseidnek, és bármilyen hű meg hú tudásod van, nem fognak felvenni. Inkább felveszik a jó fejnek tűnő dolgozót, mi is elküldtünk egy millió szakvizsgával rendelkező főorvos urat, aki az első megjelenésekor mindent és mindenkit lefikázott, és hogy ő mindent jobban tud, majd rendet tesz és mi mind hülyék vagyunk meg vidéki suttyók kb. :D
Ő se véletlenül távozhatott az előző helyéről, na vele próbálnál szemtelenkedni, kivágna az ablakon.
Nekem is volt már 170+ üzemorvosnál, amúgy 115-125 között szokott lenni. Ezt mondtam is neki, elintézte annyival, hogy biztos ideges vagyok/izgulok, ALKALMAS!
Velem is volt már bunkó pár dokker, ez ilyen, 5 percig csak elviseled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!