Tényleg ez a különbség a bunkóság és a szemtelenkedés között vagy rosszul tudom?
Figyelt kérdés
Én sokszor elfelejtek köszönni akkor én bunkó vagyok, nem?
Egyszer láttam olyat hogy valaki egy nyugdíjas néninek mondta hogy tolja már odébb a nagy kufferét hülye vén szatyor. Akkor ő a szemtelen, igaz?
2021. febr. 8. 17:58
1/2 anonim válasza:
Hat igazabol az is bunko. De szemtelen is ja. Te meg nem voltál az, csak bunko.
Szemtelen aki nem adja meg a tiszteletet. Hangnemtol fuggoen bunko is lehet. Aki meg nem tudja az illemet mint te pl, az csak bunko, faragatlan ugymond.
2/2 anonim válasza:
Szerintem bunkó az, aki olyat tesz, ami minden körülmények között negatívan ítélhető meg, szemtelen az, aki nem a köztetek lévő kapcsolatnak megfelelően viselkedik, bizalmaskodik pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!