Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet, hogy az emberek...

Hogy lehet, hogy az emberek panaszkodnak a kozel 800Ft-os tejre, de maganorvoshoz meg elmennek 60 ezer forintert + receptfeliras 12 000 ft?

Figyelt kérdés

Atmegyek egeszseg kategoriaba kb. mindenki maganorvoshoz jar.

Es olyan osszegeket irnak hogy az osszeegyeztethetetlen a panaszkodasokkal, hogy "az arak emelkedtek de a fizu meg nem".

2023. márc. 3. 09:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

Engem kismedence-gyulladással hazaküldött a tb-s doki, mondván “ne nyavalyogjak”, ha utána nem megyek el magánhoz gyógyszerért, most meddő lennék.

Egy barátomnak egy egyszerű anyajegy-eltávolítás tenyérnyi heget hagyott a hátán, mert szétnyílt a seb…és még sorolhatnék ilyen jó kis storykat. Nyilván nem minden állami kezelést csesznek el, de lutri az egész, én meg nem kockáztatok.

2023. márc. 3. 12:52
 22/31 A kérdező kommentje:

21

Es ha magan doki kuldott volna haza?

2023. márc. 3. 12:56
 23/31 anonim ***** válasza:
63%
#22 a magán dokinak nincs arca vizsgálat nélkül hazaküldeni, mert akkor nem fizetek. Az államis simán megteszi és leszarja, hogy fizetem a tb-t…
2023. márc. 3. 13:08
 24/31 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező miért vagy ellene ennyire a magánorvosoknak?

Úgy látom az egész kérdésed arról szól,hogy belekötsz mindenkibe, aki nem tb-s orvoshoz megy.

Mindenki teljesen normális indokokat ír. Ahhoz meg végképp nincs közöd, hogy valaki kifizeti-e a magánt vagy nem.

Rossz tapasztalatod van, vagy mi a gond?

2023. márc. 3. 13:10
 25/31 anonim ***** válasza:
69%
#24 nincs rá pénze gondolom és ettől frusztrált.
2023. márc. 3. 13:14
 26/31 anonim ***** válasza:
65%
Szépen le lettünk pontozva. Akkor ez ugyanaz a troll aki szokott lenni. A 75%-os sok profilról. :) Majd jön még a többivel is pirost nyomkodni. Az egészség témakörben ugyanez megy.
2023. márc. 3. 14:10
 27/31 A kérdező kommentje:

24

"belekötsz mindenkibe, aki nem tb-s orvoshoz megy." Igen, mert hogy lehet, hogy pl a rendszeres magan pszichologust megfizeti havi 18 000-ert, de a 800 ft-os tejen meg ki van akadva.

"Mindenki teljesen normális indokokat ír"

Normalis indokok igen, csak nem penzkimelo, nem hatekonyabb - jo itt kijavitom magam, mert valoban egyedul annyival hatekonyabb, hogy hamarabb jutsz ellatashoz. De az nem normalis indok, hanem hamis, hogy a maganokban ALTALANOSSAGBAN a valoszinusege nagyobb annak hogy jobb az ellatas, kedvesebb a doki es alaposabb.

"Rossz tapasztalatod van, vagy mi a gond?"

Egyaltalan nem. En is pont azert mentem maganhoz, mert surgos fogorvosi dolog kell, mert az valoban halaszthatatlan, mert abbol lehet inygyulladas, inyrecesszio, foghullas, gingivitis. Ami talan gond, ha a magan orvosok TB-re mennenek akkor lehet, nem kene fizetnetek 100 ezreket meg milliokat es hamarabb lenne idopont, mert tobb az orvos, es ha maganhoz jartok minek fizetitek a TB-t? Mert akkor gondolom meg haziorvoshoz sem jartok. Ez igy ertelmetlen.

26

Nem pontoztam le meg fel senkit, mert nem is tudok.

Ha kell kuldok kepet...

2023. márc. 3. 14:40
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

"es ha maganhoz jartok minek fizetitek a TB-t?"

És szerinted hogy lehet megoldani, hogy ne fizessünk TB-t? Vonják a fizetésből.. Mondjam a munkáltatónak, hogy utánam ne fizessék be mert magánba járok?

Illetve miért ne járnánk háziorvoshoz? Nekem 2 hete mandulagyulladásom volt. Oda mentem. Ha receptre van szükségem, őt hívom és felrakja a felhőbe ingyen.

Nem függ össze azzal, hogy egyszer egy évben elmegyek magánba fogorvoshoz meg nőgyógyászhoz.

2023. márc. 3. 14:44
 29/31 anonim ***** válasza:
50%
Az egészségükkel sokan már csak akkor foglalkoznak, ha nagy gáz van, így valóban minden manit megadnak erre jobban. Közben meg emiatt nyafognak a tejre, mert már nem tudnak egészségesen étkezni, élni. Talán előbb kellett volna gondolkodni, így nem a doki, hanem a tej lenne a fontosabb az egészsége sétkezéshez.
2023. márc. 3. 16:15
 30/31 anonim ***** válasza:
65%

„Atmegyek egeszseg kategoriaba kb. mindenki maganorvoshoz jar.”

Írni (mondani) mindent lehet... De hogy mi ebből a valóság...

A gyékát pedig nem lehet az egész országra kivetíteni...

2023. márc. 4. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!