Akinek havi 200ezer alatt van a jövedelme,hogy oldja meg hogy magánorvoshoz menjen,vagy hitelt vegyen fel lakásra?
Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam már hogy magánorvoshoz járnak,mert az állami egészségüggyel nincsenek megelégedve,valamint hitelből akarnak lakást venni,mert máskülönben soha nem lesz saját lakásuk.De nem kevés magánrendelőkre és hitelre a havi 200 vagy az alatti jövedelem?Hiszen tudjuk,hogy rengeteg embernek 200ezer alatt van a havi jövedelme.Pedig az egészségünk és a lakhatásunk fontos dolgok.2021. okt. 9. 01:29
1/13 A kérdező kommentje:
Az szavazás akart lenni itt a kérdés alatt,csak valamit elrontottam.
2021. okt. 9. 01:31
3/13 anonim válasza:
47 ezerből is meg lehet élni, mondták az okosok odafent.
4/13 anonim válasza:
Az, hogy néha elmegy, még kifizethető. Mondjuk 1 évben egyszer elmegyek nőgyógyászhoz, 10 rugó.
5/13 anonim válasza:
Ha két 200 ezres fizetésű ember valahogy összeszedi az önerőt (például egy darabig a szülőknek élnek) akkor már tud hitelre venni egy pici lakást amiből később mehetnek nagyobba. Nekünk így lett saját lakásunk.
6/13 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy pont aki keveset keres, az veszi fel a többmilliós hitelt, és még büszke is rá, hogy 150 ezres fizetésre is kap.
Tény, valahol el kell kezdeni.
Én személy szerint törekedni fogok rá, hogy ha hitelt is kell felvennem, ne legyen több 5 milliónál. :)
7/13 anonim válasza:
Beosztással és sok lemondással.
Nem egyszerű.
Egy két hetes táppénz hónapokra felborítaná a kialakított rendszerem.
9/13 anonim válasza:
Ahogy a 7es mondja, vmirol le kell mondani. Ha magánorvoshoz is megyünk akkor max UH, vagy nőgyógyászat. 10-20 ezer ami beleférhet. Hitelt pedig nek jószántából vesz fel az ember, hanem mert muszáj. Legalábbis én csak akkor.
10/13 anonim válasza:
Egészséges vagyok, és nem járok semmilyen orvoshoz, az évi kötelező üzemorvosi vizsgálatot leszámítva. Hitelt meg akkor se vennék fel, ha a híd alá kéne kerülnöm. Hitelt adni érdemes, nem felvenni. Abból élnek a mocsok bankok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!