Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek havi 200ezer alatt van...

Akinek havi 200ezer alatt van a jövedelme,hogy oldja meg hogy magánorvoshoz menjen,vagy hitelt vegyen fel lakásra?

Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam már hogy magánorvoshoz járnak,mert az állami egészségüggyel nincsenek megelégedve,valamint hitelből akarnak lakást venni,mert máskülönben soha nem lesz saját lakásuk.De nem kevés magánrendelőkre és hitelre a havi 200 vagy az alatti jövedelem?Hiszen tudjuk,hogy rengeteg embernek 200ezer alatt van a havi jövedelme.Pedig az egészségünk és a lakhatásunk fontos dolgok.

2021. okt. 9. 01:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak fogorvoshoz megyek magánban. Szerencsére nem kell túl sűrűn. Lakást úgy vettünk, hogy felújításra szorult, amit meg tudtunk oldani családon belül. Szomszédunk a nagyszülei lakását örökölte meg. Erre a megoldásra is tudok nem egy példát.
2021. okt. 9. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Sok helyen jár cafeteria, általában abból mennek az emberek. Amúgy ha nem jársz sűrűn orvoshoz, ki lehet fizetni. Én például nem járok... 190 ezret keresek. Kerestem 300 ezer felett is, de orvostól orvosig jártam, mert olyan volt a munkám...
2021. okt. 9. 08:09
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
En azt nemertem h kereshet barki ilyen keveset mikor vegzettseg nelkul is tobbet lehet keresni pl vendeglatasban, epitoiparban, futarkodassal vagy kb barmivel
2021. okt. 10. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!