Létezik olyan, hogyha valaki kirívóan sokat költekezik a jövedelméhez képest különféle boltokban, akkor rászállnak valamilyen ellenőrök, hogy honnan van ennyi pénze?
Tehát olyan dolgo(ka)t vásárol, amit nem indokolhat az, amennyit keres ő vagy a családja. És aztán rászállnak, hogy ez honnan van, el kell számolni vele.
Ezt valahol hallottam, de én nem sok logikát látok benne, mert olyan miért ne lehetne, ha nem is olyan jó a kereset, de sok-sok éven keresztül gyűjti az ember, mindig egy keveset félretéve, aztán pedig megveszi belőle, amit akar, mégha az tényleg úgy tűnhet, hogy abból a jövedelemből ez lehetetlen lenne.
Tényleg van olyan, hogy rászállnak?
17.52
igen, de ez itt válik parttalanná.
jó napot. honnan vannak önnek vadi új iphoneja?
nekem nincs.
de van.
de nincs.
Utolso:
- Az mi ott a zsebeben? Megnezhetem?
- Nem.
- Fiuk, fogjatok le! Nocsak. Egy vadiuj ajfon. Ugyan kie?
- A testvereme. Jo, megkerdezzuk.
(Ha kijonnek hazkutatni, siman megmotoznak!)
08.55
és? hogyan bizonyítják, hogy az ingóság valóban a tiéd? meg kétszázezer forint miatt nincs vagyonosodási...
"hogyan bizonyítják, hogy az ingóság valóban a tiéd?"
Neked kell bizonyitanod, hogy nem a tied. Probalj ismerost ravenni, hogy vallja magaenak, tudvan, hogy utanad nala fognak kopogtatni.
"meg kétszázezer forint miatt nincs vagyonosodási..."
Igaz, de a kerdes: "valaki *kirívóan sokat* költekezik a jövedelméhez képest különféle boltokban"
10.29
"Igaz, de a kerdes: "valaki *kirívóan sokat* költekezik a jövedelméhez képest különféle boltokban""
Te viszont egy iphonet hoztál példának.
"Te viszont egy iphonet hoztál példának."
Nem, az te voltal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!