A veszunk egy draga autot, akkor igaz, hogy egyboll raszallnak az autotolvajok es addig nem adjak fel mig el bem viszik?
Szerintem ez inkább attól függ ki milyen környéken él...
Ha annyira elit környék, akkor nem sok esély van a lopásokra, tekintettel rá, hogy kismillió kamera a környéken és hasonlók, a balhés környékeken meg visznek mindent úgy is.
Helló hát sok módszer van hogy meg Védd az autót van amit az első írt a Pajzs védelmi rendszer aztán motortérzár,
váltózár, akkor az Auto Lock 2000 ez egy kormányzár ami meg, akadályozza hogy ki lopd belőle a légzsákot. Meg hát nem is tud kormányozni és még, annyi hogy értéket szem előtt ne tarts benne amit tudsz vinni magaddal vigyed vagy rakd a csomagtérbe és zárd le a kocsit és nézd is meg hogy tényleg le zárt-e mert attól hogy meg, nyomod a gombot nem, biztos hogy be is zárja az összes ajtót. És a riasztót is kapcsold be minden ablak legyen felhúzva teljesen még résnyire se enged le meg, valami csavarőr amit ha rá raksz a kerekeken levő csavarokra tudod hogy a felnit ne tudja el vinni. Esetleg az egész kereket meg jó ha sötétített az üveg mert nem látnak be mindent le írtam
és vannak olyan fóliák amik nem törnek be ha neki vágsz egy fél téglát csak megreped ennyi le írtam minden biztonságos módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!