Orvos mellett asszisztensként mennyire jó dolgozni? Mennyit lehet vele keresni nem magánorvosnál?
Orvos mellett vagyok asszisztens, de semmi pénzért nem lennék ápoló. Egyébként röntgen asszisztens vagyok.
A röntgent egyedül csinalom, az ultrahangnál és más vizsgálatoknal amikor kell az orvos, akkor dolgozom csak vele.
8 éve vagyok a pályán, mikor kezdtem allami kórházban 120-130 volt a fizum ugyeletekkel(D kategóriás voltam), most maganban vagyok es cafeteriaval együtt 300 nettó a fizum.
Hiany szakma is, a rendelők szinte egyáltalán nem kapnak embert és ha valaki még foiskolara is járt akár 4-500 ezret is kereshet.
Vannak azért izgalmak is(mintavetelezesek vagy épp az embernek a betegsége/sorsa érdekes) és ezek azért színesítik a napot. Mondjuk egyébként se egy unalmas munkakör.
Ha érdekel a mostani fizu nezd meg a bertablat.D vagy E kategóriában kaphatnak fizut az allami dolgozók. F, hogyha van egyetemi végzettsége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!