Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mással is úgy beszél a szakorv...

Mással is úgy beszél a szakorvos ha "esztékára" megy mint akit a s~ húztak ki vagy ez csak mosonmagyaróvári specializálás?

Figyelt kérdés
Nincs mindig 30-40 ezer Ft-m egy maszek vizsgálatra ezért kénytelen vagyok "esztétára" menni. De ott többször is úgy beszéltek már velem hogy az nem igaz.

#orvos #szakvizsálat
2023. febr. 24. 08:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen feljelezhetem visszaszólhatok, és mit gondoltok legközelebb ki fog műteni engem...
2023. febr. 24. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Nem jellemző. Én ugyanúgy találkoztam kedves és nem kedves orvossal magában és államiban is.

Ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Köztük is ugyanúgy van mindenféle.

2023. febr. 24. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Ez még csak rosszabb lesz.
2023. febr. 24. 09:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem így beszélnek a szakorvosok, bár szerencsére ritkán kell orvoshoz mennem.

Leírhatnád, pontosan mi hangzott el köztetek.

"kioszt hogy semmi bajom sincs totál felesleges megvizsgálni is"

Itt pl. leírhattad volna, miért fordultál orvoshoz, és ő miért gondolta, hogy semmi bajod, még csak meg sem kell vizsgálni.

Sajnos azt kell mondjam, ahogyan vannak rossz természetű orvosok, úgy vannak olyan páciensek is, akik pitiáner tüneteikből kiindulva internetről összevadásznak mindenféle bajokat maguknak és fel vannak háborodva, ha az orvos nem veszi őket komolyan.

Mivel semmit nem írtál, nem tudhatjuk, itt valóban az orvos volt-e tirpák, vagy te nyaggattad feleslegesen. Még azt sem tudjuk, hogy ehhez a szakorvoshoz kellett-e háziorvosi beutaló. Ha igen, akkor ui. a háziorvos legalábbis vizsgálatra érdemesnek tekintette a problémádat.

2023. febr. 24. 09:35
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Én visszaszólok, aztán van hozadéka? Semmi, de legalább a lelkemnek jót tesz. :D
2023. febr. 24. 09:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindent az embernek magára venni.
2023. febr. 24. 13:31
 17/20 A kérdező kommentje:
14-es múltam 40. Ha elmegyek egy vastagbél rák szűrésre /mert sajnos többen haltak már meg ilyen rákban a családban/ , majd közli velem az orvos hogy semmi bajom meg nem ér rá ilyenre...
2023. márc. 1. 06:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Igaza is van, ha nem produkálsz tüneteket, és nincs semmi bajod, akkor ne vedd el mástól a lehetőséget.

Eleve akkor húzzál el ilyennel, egy magán dokihoz, és kész, hiába vagy felháborodva ebben a történetben te vagy a bűnös. Ne az orvost állítsd be hülyének, ő tudja a dolgát. Mert te az internetes szarokat olvasod és bele veszed a fejedbe, hogy ez a bajod, és elmész hozzá, akkor jó, hogy elküld, mert te puszta kíváncsiságból megakarod nézetni. Ha ilyen vágyaid vannak, akkor menjél magánkórházba.

Ne vicceljünk már azért, mert neked kipattan az esti órákban, hogy te elakarszmenni egy mri-re vagy egy ct-re akkor téged utaljanak is be? Szállj le a földre szerintem, 40+ évesen nem ennek kéne lenni a hobbidnak.

2023. márc. 1. 09:55
 19/20 A kérdező kommentje:
18-as persze hogy igazad van . Csak ne feledd el a válasz megírása előtt a gyógyszereidet bevenni.
2023. márc. 2. 11:12
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem kell gyógyszert bevenni, nem vagyok ilyen mániákus mint te, hogy ha beüttöm a lábujjam, és már ütöm az ajtót a sebészetem, hogy műtsenek meg mert megfogok halni. Te bohóc.
2023. márc. 2. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!