Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fel fáztam ismét, iszonyatosan...

Fel fáztam ismét, iszonyatosan fáj,mit tudok csinálni hogy legalább az éjszakát ki birjam? Vettem már be gyulladás csökkentőt de semmi, egyszer voltam már sürgősségin de akkor véres volt a vizeletem, most is elkene mennem?

Figyelt kérdés

#Fel fáztam
tegnap 22:36
 1/5 anonim válasza:
22%
Lehet hogy súlyosabb esetben nem válik be, de én például egyszer kamillás fürdőt vettem, mivel az köztudottan gyulladás csökkentő.
tegnap 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Erre antibiotikum kell. A "felfázás" húgyúti fertőzés, amire gyógyszer kell.

NEM a hideg okozza,hanem bacik. Szóval reggel irány a háziorvos! Ír Cifran-t vagy Monural-t,beszeded és meggyógyulsz.

Random gyógyszereket ne kapkodj be,felesleges. Erre különben is antibiotikum kell. Mert ez egy súlyos fertőzés. Nem vicc.

tegnap 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Fel is mehet a vesemedencébe,ha nem kezelik. Nenj orvoshoz.
tegnap 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Ha van Cataflamod vagy Flector, vagy bármi Diclofenac tartalmú, az segíthet holnapig kibírni, míg eljutsz az orvoshoz.
ma 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Enzimhiány, vitamin kell töményen friss termésekből nem szervetlen patikai mérgek . Mézek facsart lé narancs algatabletta propolisz Q10 .
ma 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!