Kell fizetni a háziorvosnak ha kullancs encefalitis elleni otast akarok beadatni?
Figyelt kérdés
A patikaban mar megvettem, a kérdés,hogy a haziorvosnak kell fieztnen valamit vagy az is ingyenes?
Köszönöm
2023. febr. 15. 16:51
1/10 anonim válasza:
Ostobaság , ha benned van kihúzod aztán elmész orvoshoz . A kullancsok töredéke okoz bajt , a szer 3 hónap múlva kíürül, kockázatos az injekciozás mert van sok nellékhatása .
2/10 anonim válasza:
2000 Ft. Néhány oltást, pl influenza, pneumococcus, humán papilloma beadnak ingyen, de ezt nem.
3/10 anonim válasza:
Na azok sem az egészséget dámogatják, lepusztitjak az embert . A megelőző fertőzés járvány stb elleni vakcina csak üzlet , a hasznos injekciók a vérmérgezés ellen kígyó pókmarás szérumok .
4/10 anonim válasza:
Az én háziorvosom ingyen írta fel és adta be. De én is úgy tudom, kérhet érte pénzt.
5/10 A kérdező kommentje:
2-es,4-es köszönöm.
Többiek meg... Hát agyatlanok vagytok na, ez van.
Lényeg,hogy születtek és szavazhattok, vagyis megtehetitrk azt amihez pont kéne ész.
2023. febr. 15. 18:01
6/10 anonim válasza:
"Reklám" injekciókat akár 2 sével is ingyen.Ha munka végzés miatt van ilyen ellátás,akkor teljesen ingyenes.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez a gyakorikérdések oldal gyakorlatilag megmutatja, hogy a magyar nép milyen.
Nem tud mondatot értelmezni, úgy érzi mindenbe bele kell szólnia, és az első válaszból még az is kitűnik,hogy buta is.
Szégyellem magam, hogy ehhez a néphez tartozom.
2023. febr. 15. 18:27
8/10 anonim válasza:
kb. 2.000 Ft.-ot kérhet érte.
De nem mindegyik kér érte, más kérdés, hogy kis borravalót azért elvár...
9/10 A kérdező kommentje:
2000 ft volt.
Borravalót nem adok :)
2023. ápr. 15. 19:29
10/10 anonim válasza:
Vagy így, vagy úgy, de 2.000 Ft. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!