Kérhetek, ha fizetem, egy előzetes üzemorvosi állapotfelmérést?
Figyelt kérdés
Mielőtt elmennék igazi üzemorvosi vizsgálatra, előtte megnézetném magamat, hogy tudjam, meg fogok-e felelni. Természetesen fizetném a költségét, de szeretnék úgy menni a céges üzemorvoshoz, hogy tudjam, hogy megfelelek.2022. dec. 1. 10:17
3/7 A kérdező kommentje:
"És ennek mi értelme lenne?" - ez volt a kérdés? Amúgy leirtam, hogy miért szeretném. Értelmes és releváns válaszokat várok. Köszönettel.
2022. dec. 1. 10:49
5/7 anonim válasza:
Azt elárulod, hogy milyen jellegű munkáról van szó, mármint úgy értem, hogy milyen speciális vizsgálatok szükségesek ehhez?
6/7 A kérdező kommentje:
Eskü kár hogy felhasználó nem törölheti a saját kérdést irreleváns retardált válaszok miatt.
2022. dec. 1. 12:09
7/7 Ypszilon1980 válasza:
Biztosan kétezik fizetős üzemorvosi vizsgálat is, csakhogy semmire nem mész vele, mert ettől még a céges orvos akárhogy dönthet. Kicsit olyan fura, hogy valaki azért elmegy egy üzemorvoshoz, hogy tudja utána egy másiknál megfelel-e,ezt inkább az csinálja, aki fél valamitől. Én anno ezt úgy csináltam, hogy az újhoz elmentem még azelőtt, hogy munkába álltam volna, hogy ha valami kell még, akkor tudjam addigra pótolni, vagy ha valami probléma van, akkor addig megoldódjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!