Tüdőszűrés...ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Lényegében ez a problémám:
Ahova jelentkeznék továbbképzésre úgy van feltüntetve , hogy nem kell beutaló tüdőszűrésre.
Elmentem a laktanya utcai gondozóba , ott azonban kértek
Jeleztem háziorvosnak , azt mondta nem tud adni ezért (ekkor még nem esett le) elküldött mellkas röntgenre köhögés okkal.
Mikor visszamentem tüdőszűrésre meglepődtem , hogy egy emelettel fentebb küldtek, ott a hölgynek elmeséltem a helyzetem, aki vissza adta a papírt, hogy kérjek beutalót
Én vagyok a hibás , hogy őszinte és zavarodott voltam?
Pulmonológiai mellkas rönten leletet is elfogad munkáltató mikor az van oda írva, hogy tüdőszűrésről kell? Nem értem, hogy működik ez....
2022. júl. 25. 19:04
1/4 anonim válasza:
Munkáltatónak mondd el a helyzeted és ad beutalót. Nálam legalábbis így volt
2/4 anonim válasza:
Nekem elfogadták a mellkasrtg. beutalót.
3/4 anonim válasza:
Mármint a leletet az alkalmasságihoz, bocsi.
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Mindegy, a tüdőszűrés is mellkas röntgen, ugyanaz a kettő, csak más a megnevezés és a beutalás módja is. Nekem ez a sztori zavaros, mert ha elküld mellkas röntgenre, akkor adott beutalót is? Ha ez volt, akkor ne a tüdőszűrő állomásra menj, hanem a sima röntgenre, van ahol a 2 részleg az külön van, csak kimondottan tüdőszűrőn nem fogadnak el normál röntgenes beutalót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!