Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hanyag sebesz? Draincsoeltavol...

Hanyag sebesz? Draincsoeltavolitasnal? Tenyleg nem kell a helyet osszevarni, vagy kapcsolni? A heg milyensege miatt?

Figyelt kérdés
Mutetnel draincsovet kaptam. Tudom, hogy mi a szerepe. 50 ml kevesebb folyt ki 1 nap utan kivettek. Kotest tettek a sebre. Kerdeztem, hogy miert nem kapcsoljak, ragasztjak, varjak ossze / nekem kulonosen fontos volt hogy szepen gyogyuljo a seb.Gondolom masnak is, de nekem fontos okom van ra/ azt mondtak, mindig igy csinaljak majd osszefor. Nekem ez valahogy nem teljesen korrekt valasz. 1 oltesrol vagy kapocsrol beszelunk. Lusta volt a sebesz? Vagy van valami szakmai oka?

#sebész #Draincso #Sebvarras
2022. júl. 11. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen műtétről van szó. De 1eske 2eske a soha nem zárjuk mondjuk érdekes lenne egy mellkas műtét után. Az illető tüdeje úgy esne össze mint egy kipukkadt lufi. Nem hogy összeöltik de mindezt szívás alatt kell végezni. Ma is tanultatok valamit. ;)

A kerdezőnek megnyugtatásul nekem 6 összevarrt drain hegem van. Mindegyik látszik. Egyik sem szép. Conteatubexel kentem őket. De látszanak. Mondjuk nem róusaszönek hanem fehérek. De így is úgy nézek ki mint aki ütközött egy fűnyíróval. :(

2022. júl. 13. 15:10
 12/17 anonim ***** válasza:
A varratszedés amúgy nem fáj de a drain helyét ha varrják azt erzéstelenítés nélkül teszik. :) Nagyon "kellemes" érzés. Mand leugrasz az ágyról közben.
2022. júl. 13. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. Koszonom, hogy irtal. Ha kifeheredik talan elfedhetem sotetebb alapozoval? Most piros. Mennyi ido mig feheredik? Addig nem tudok dolgozni.
2022. júl. 13. 16:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan megmondani de pár hónap volt talán. Azert a sminkesek ma már csodakra kepesek. Friss sebet meg nem jo alapozni minimum 6 hétig nem kennék rá ilyesmit. Nekem azt mondták a korházba fel évig csak zuhanyozni szabad mert addig átjárhatóak a szövetek.
2022. júl. 13. 16:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem a sminkes a koromvirag kremet mondta. Nem az itthoni valami nemet; 30 € egy nagyon kicsi tegely. Meg innom kell kollagent.
2022. júl. 13. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Cink bétakarotin c vitamin is segítik a sebgyógyulást
2022. júl. 13. 17:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Akinek van meg barmilyen otlete...... kerem irja meg nekem.
2022. júl. 15. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!