Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hanyag sebesz? Draincsoeltavol...

Hanyag sebesz? Draincsoeltavolitasnal? Tenyleg nem kell a helyet osszevarni, vagy kapcsolni? A heg milyensege miatt?

Figyelt kérdés
Mutetnel draincsovet kaptam. Tudom, hogy mi a szerepe. 50 ml kevesebb folyt ki 1 nap utan kivettek. Kotest tettek a sebre. Kerdeztem, hogy miert nem kapcsoljak, ragasztjak, varjak ossze / nekem kulonosen fontos volt hogy szepen gyogyuljo a seb.Gondolom masnak is, de nekem fontos okom van ra/ azt mondtak, mindig igy csinaljak majd osszefor. Nekem ez valahogy nem teljesen korrekt valasz. 1 oltesrol vagy kapocsrol beszelunk. Lusta volt a sebesz? Vagy van valami szakmai oka?

#sebész #Draincso #Sebvarras
2022. júl. 11. 09:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Soha nem szokták összevarrni, mert full felesleges. Mint mondták, összeforr.
2022. júl. 11. 09:29
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem zárjuk.
2022. júl. 11. 09:30
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem aránylag szép lett a hegem, varrott sebeim sem lettek pofásabbak, úgyhogy nem hiszem, hogy azon az egy varraton bármi múlna.
2022. júl. 11. 09:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Sebesz vagy? Miert nem? Komolyan? Az hogy soha nem szoktuk...... Szebben gyogyul ha osszeoltik. Nem tudom elfedni alapozoval.
2022. júl. 11. 09:48
 5/17 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Hany sebed van? Mikor volt a muteted? Laparos? Ahol volt a drain nem lett nagyobb?
2022. júl. 11. 09:49
 6/17 anonim ***** válasza:
5: 3. Néhány éve. Igen. Átmérőre talán nagyobb, de szépen elsimult, halvány elszíneződés maradt, a többi sebem göcsörtösebbre gyógyult.
2022. júl. 11. 09:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Haaaaat. Koszonom, hogy vslaszoltal. Az enyem meg akkor friss. Meg akkor remenykedhetek. Vagy marad a plasztika. Persze az ujabb vagas, heg stb. Probalom kenegetni csodakremekkel, de nem latok valtozast. A krem: 15000 Ft? Ezt is csak ilyen idiotaknak tudjak eladni, amilyen vagyok.
2022. júl. 11. 10:04
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
A Contractubex olcsóbb. :)
2022. júl. 11. 10:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy nem az ooeralo orvos zarja a bort, tehat a latszo sebet. Ezt nem tudom, mert aludtam. Negy kulonbozo csomot szamoltam, gondolom valaki gyakorolt. Kerdes: a vagas egxertelmu mely retegeket erint , tehat a heg maradsndo. Viszont a tu tehat a csomo helye miert marad meg? Az elvileg nem olyan mely?
2022. júl. 13. 09:13
 10/17 A kérdező kommentje:
A branulbek se maradt meg a helye, volt vagy 6x. Aki ert hozza..... tenyleg erdekel. Mi az oka? Lehet a cerna? Bort miert nem zarnak felszivido varrattal/ hogy elkeruljem a varratszedest attol is paraztam/
2022. júl. 13. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!