Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van az Magyarországon,...

Miért van az Magyarországon, hogy ennyire sok az analfabéta, félrediagnosztizáló orvos?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, de ezek a tapasztalataim. Sokan könyvből tanultként és protokollokat, sablonokat használva próbálnak meg gyógyítani, azokat ráhúzni minden paciensre, így csak rosszabbítva a páciens állapotán, és maguknak több munkát csinálnak és telített várólistát, mert pontos diagnózis helyett elkapkodják, és nem hallgatnak a páciensre, aki ez miatt, meg utána az ezekből kialakult tünetek miatt még többet fog járni a kezelőhöz.
2022. júl. 7. 08:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
30: A háziorvosom született Columbo hadnagy, de kezdem megszokni. :)
2022. júl. 8. 10:02
 32/34 anonim ***** válasza:
Az a jó! Mert folyton változik minden. Ez visz előrébb?
2022. júl. 8. 22:32
 33/34 anonim ***** válasza:
Amúgy meg aki lepontozott, az még nem volt igazán beteg, nem került bele ebbe a körforgásba, nics tapasztalata vagy fiatal. Ping-pongozank, ide küldenek, meg amoda, engem a neurológus küld infektológiára, az innektológus vissza a neurológushoz, szóval a probléma nagy, de ez kabaré.
2022. júl. 8. 22:35
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Megerősítem, nekem is van bőven történetem arról, hogy nem sikerül nemhogy a diagnózis, de meghallgatni sem. Előre végig szoktam gondolni pedig, hogy mit mondok, hogy a lényeges infók meglegyenek.

Sokszor érzem azt, hogy az ambuláns rendelés ma nem arról szól, hogy meggyógyítsák a beteget, hanem csak van egy munkahely, ahova az orvos bemegy, aztán naponta fontoskodik x emberrel, egy másik adagot leteremt, egy harmadikat meg sajnál, mert nem tehet érte semmit. És van egy olyan betegcsoport is persze, akiket lehet protokoll szerint gyógyítani: nekik felír valamit amitől tényleg jobb lesz. És emiatt mennek az emberek, mert reménykednek, hogy ebbe a csoportba tartoznak.

2022. júl. 9. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!