Lehetek érzelmi analfabéta?
Figyelt kérdés
A szűk családomon kívül,nem nagyon érdekel kivel mi történik. Sok emberrel jóban vagyok de azokat barátságnak nem nevezném. Kapcsolatom sincs már évek óta de nem is epekedek utána.2019. márc. 16. 23:25
1/10 anonymousreview60 válasza:
Van érzelmi vakság szindróma.
2/10 anonim válasza:
Lehet az is, hogy csak átmeneti időszakban érzed magad kiüresedettnek, de ez egy múló állapot. Amúgy lehetsz szerintem akár érzelmi analfabéta is. Szal ennyiből pl nehéz leszűrni.
3/10 anonim válasza:
*Vagy pl nem tudom, mindigis ilyen voltál-e, vagy voltak-e ilyen időszkaaid
4/10 A kérdező kommentje:
Ez kb 10éve áll így fenn. úgy hogy még nem vagyok 30.
2019. márc. 17. 22:51
5/10 anonim válasza:
Olyan fásultságot, meg monotonitást, vagy unalmat, vagy ürességet, vagy hogy már mindent megéltél; nem érzel esetleg? Hogy már mennél valamerre, de pl nincs lehetőséged anyagilag, de mondjuk rádférne egy nagyobb kimozdulás. (Amúgy nem értek hozzá)
6/10 anonim válasza:
*Vagy nem is feltétlen anyagilag, szal pl nem tudom, mennyire érzed magad otthon ebben a Világban, idetartozónak, úgy, hogy ennek a Világnak része vagy. Hogy mennyire otthonos itten; olyan közérzet.
7/10 anonim válasza:
*Lehet, hogy pl 'takarékra tetted az energiáid', mert pl ha ilyen a világ, akkor nem kérsz belőle, s akkor nem tudsz sérülni, ha elzárod még magad elől is az érzelmeidet.
8/10 A kérdező kommentje:
7napból 6ot dolgozok. az egy szabadnapomon meg próbálok pihenni. anyagilag semmi gondom. a munkahelyemen lévőekre nem pazarolom az energiám.
2019. márc. 18. 00:50
9/10 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy csak annyira kimerült vagy, hogy már nem bírsz érezni, és örülsz , hogy az alap életfunkciók még működnek.
10/10 anonymousreview60 válasza:
#9-nek lehet igaza. Ha az álaot kevesebb munkával s fennmarad, érdees felkeresni egy terapeutát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!