Miért van az Magyarországon, hogy ennyire sok az analfabéta, félrediagnosztizáló orvos?
23-as! Hogy mi köze? Olvasd el a kérdező posztját! Én arra reagáltam, nem a te okfejtésedre. Félrediagnosztizálnak, nem is keresik az okot, tüneti kezelést alkalmaznak. Itt bukott meg az egész. 8 hete fája a fejem. Mi erre az orvosi javaslat? Vérkép nem mutat eltérést, szedjen fájdalomcsillapítót. Röhej!
Az a bizonyíték, amit te most elhiszel, az 20-30 év múlva megbukik. Így szokott ez lenni.
Szerintem egyáltalán nem baj, ha a szakma családi örökség. Sok szakmai fogást el lehet lesni/tanulni otthon, amire az iskolában/egyetemen nincs idő, ez inkább előny.
A páciens vaktában lövöldözik, mert a tudása nem tud olyan széles lenni, mint az orvosé és nem látja át úgy az összefüggéseket. Jó lenne, ha az orvos ilyenkor a helyére tenné a kirakós darabjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!