Ennyire komoly bajok vannak az egészségügyben az országban?
2022. jún. 5. 13:14
1/10 anonim válasza:
Még ennél is jóval komolyabbak...
3/10 anonim válasza:
Meg meg lesznek is...😊
Csakafidesz😝
4/10 anonim válasza:
Ez csak a kezdet. Sokkal rosszabb lesz. Mondjuk nem csodálkozom. Koncepció, terv, pénz és dolgozók nélkül csoda lenne, ha működne a dolog. De úgy tűnik, a többség ezt akarja.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
A betegek és az eü dolgozók fele is leszavazott megint a fideszre, mint a kisangyalok. Ne pampogjanak.
7/10 Ypszilon1980 válasza:
Valójában teljesen mindegy, hogy Fidesz vagy nem, mondjuk én nem értem miért szavaztak rá ennyien, de ez most lényegtelen. Ez a cikk csak pár eset a sok közül, ami nem kerül napvilágra, kórházakban gyakori most az osztályok, részlegek összevonása, stb. A legérdekesebb mégis az, hogy megjelent ez a hír, bezártak, csökkentett ellátással működik, de valahogy senkit sem érdekel, felső vezetés nem tesz semmit ez ellen.
8/10 anonim válasza:
6.vagyok.
Talán nem jogos a felvetésem? Aki ezt akarta, egye meg, amit főzött.
9/10 Ypszilon1980 válasza:
#8:az a baj, hogy ők ezt nem így fogják fel. Szerintük ez egy 25 éves probléma, sosem tudod nekik ezt megmagyarázni. Ugye jöttek azzal a kormánypártiak szavazás előtt, hogy az ellenzék fizetőssé tenné az egészségügyet, de ha megnézzük az elmúlt 2 évet, pont, hogy ők tették azzá,az emberek rengeteget költöttek magánellátásra,mindeközben az állami ellátással semmit sem törődtek.
10/10 anonim válasza:
Akkor további jó szívást kívánok a betegek felének és el lehet dugulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!