Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire éri meg az embernek...

Mennyire éri meg az embernek saját magát diagnosztizálnia internetről, vagy itt a válaszolók szavára adni komoly egészségügyi kérdésekben?

Figyelt kérdés

Van egy enyhe problémám, gondoltam megkérdezem itt, de elgondolkodtam, hogy egyáltalán akarok-e én választ internetről?

Jobb-e enyhe tünetek hatására inkább pihenni, vagy ha az embernek gondja van orvoshoz menni, de semmiképpen sem interneten diagnosztizálni?

2022. febr. 8. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En 90%ban erosen fole lovok a diagnosztizalasnak.
2022. febr. 8. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdemes. Keress egy jó dokit, akinek megbízol a tudásában, szánj rá egy kis pénzt, és vele diagnosztizáltasd magad.
2022. febr. 8. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Attól függ, ha van valami akut megbetegedésed, akkor pihenni kell.

Viszont ha van valami kronikus, akkor jobban jársz ha "beletanulsz" az orvosi dolgokba, különben nem jutsz sehova, mert a legtöbb orvos alapból hülyének néz.

2022. febr. 8. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Interneten nem szabad diagnosztizálni! Alap, hogyha panaszod van, akkor orvoshoz mész.
2022. febr. 8. 16:04
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem az nem gond, ha valaki utánanéz dolgoknak, az se baj, ha elhisz egy-két dolgot. Viszont az már nem jó, ha nem tudja eldönteni, hogy mikor van már az a pont, amikor ez nem elég és orvoshoz kell fordulni. Itt én magamról is tudom és sokszor le is írom, hogy ez csak az én véleményem és nem vagyok orvos, esetleg tapasztaltam ilyet, de sajnos nálam is van, hogy olyat írok, amit vagy nem jól látok, vagy elnézek valamit, vagy esetleg belemegyek komolyabb dolgokba is, viszont aki kérdést tesz fel, annak tudnia kell azt, hogy amit olvas az mennyire fedi az ő tünetei alapján a valóságot.
2022. febr. 8. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha hipochonder vagy, akkor ne netről diagnosztizáltass.
2022. febr. 9. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon esete válogatja. Nekem többször volt, higy a net vagy akár ezen az oldalon segített valaki megoldani egy problémát. Pl hetekig félrevert a szívem. Hiába mentem orvoshoz leráztak, nem kaptam segítséget mert az ekgm jó lett épp. De a probléma nem szűnt meg. Itt az oldalon írta valaki, hogy a magmézium és kálium mellé kálciumot ia szedjek neki az segített. És bevált, 1 hét múlva elmúlt a probléma.
2022. jún. 15. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!