Vérvétel magas cukrot mutatott ki?
Figyelt kérdés
A felső határ 5,9 mmol/liter, nekem 6,2 lett... jelenthet ez valamit?2022. máj. 21. 08:41
21/28 A kérdező kommentje:
Szerintem csak elküldöm neki a leletet. Ha megmondom, hogy szerintem prediabétesz, el is hajt a fenébe, mert ne én mondjam meg, mi a bajom. Hát akkor találja ki, játsszunk állatorvososdit.
2022. máj. 21. 19:17
22/28 anonim 

válasza:

A probléma az, hogy - különösen egy ilyen mentalitású háziorvos - lehet, hogy csak legyinteni fog rá, abszolút helytelenül.
23/28 szg74 

válasza:

A stresszes időszak is besegíthetett. A helyedben én megvárnám a vizsgaidőszak végét, és utána - ha nyugodtabb időszakban vagy - figyelném meg több méréssel az eredményeket. Az orvosok többsége hajlamos a kelleténél hamarabb riadóztatni, mert azzal magát is bebiztosítja, hogy jól kezeli a helyzetet. Azzal viszont nem kell elszámolnia, hogy milyen következményei lehetnek a gyógyszerezésnek, ezért is tart a mai tudományos, (az én magánszóhasználatomban: dogmatikus) orvoslás ott, ahol. Egyes, főleg rutinhelyzeteket kiválóan kezelnek, ahol és amikor finomhangolás is kellene, az nem az erősségük.
24/28 anonim 

válasza:

"Ez az oldal teljes mértékben reprezentálja a magyar egészségügy dolgozóit: egyik szerint semmi gond, másik szerint már súlyos probléma:DD"
Baszki, a te intelligenciad is reprezentálja, ez egy anonim oldal, bárki írhat, nem tudhatod hogy eü dolgozó e.
Ezért nem itt kell kérdezni hanem a haziorvosnal aki már millió egy ilyet látott és tudja kell e aggódni.
25/28 A kérdező kommentje:
Volt korábban covid-fertőzésem. Az kinyírhatta a ß-sejteket?
2022. máj. 22. 13:03
27/28 A kérdező kommentje:
Nagyon fäsza... a nyuggerek számítottak, mi nem
2022. máj. 22. 17:35
28/28 anonim 

válasza:

Ne parázz. A stressz emeli a vércukorszintet. A vizsgaidőszak elég stresszes. Egy hónap múlva ismételd meg a vizsgálatot, és kérj HbA1c-t is. Reggeli órákban menj, éhgyomorra, de még otthon igyál meg egy nagy pohár vizet. Kávé, cigi, egyéb élvezeti cikk tilos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!