Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magánklinikán nem kérdezhetem...

Magánklinikán nem kérdezhetem meg ezt mert az már 10e-el több?

Figyelt kérdés

Az van kiírva hogy UH: 15e

UH+ szakorvosi konzultáció: 25e

Most akkor nem mondhatom el miért kérnék UH vizsgálatot, mert az már konzultációnak minősül?

2022. ápr. 27. 10:38
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
UH miatt mennék elsődlegesen.
2022. ápr. 27. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
Az én tapasztalataim szerint beszélhetsz orvossal nyilván UH közben. A konzultáció az egy hosszabb, az UH eredményeivel kapcsolatos megbeszélés az Uh után
2022. ápr. 27. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
az nem megoldás, hogy elviszed a 15ezres leletet a TB-s orvoshoz, és ővele konzultálsz?
2022. ápr. 27. 10:57
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem, mert soká kapok időpontot. Csak tünet miatt megyek UH-ra, gondolom ezt a tünetet azért megemlíthetem a magándokinál.
2022. ápr. 27. 11:01
 5/17 anonim ***** válasza:

akkor egyébként is magándokihoz jársz????

Vagy csak én nem értem a kérdést?

2022. ápr. 27. 11:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy milyen tünettel mész UH-ra.

Mondjuk jobb bordaív alatt, étkezéssel összefüggő hasi fájdalmad van, bemész az UH-ra, és kiderül, hogy epeköves vagy. A radiológus doki, aki az UH-t csinálja, ráír annyit a leletre, hogy "az epehólyagban levő hiperreflektív képletek valószínűleg epeköveknek felelek meg. Sebészeti konzultáció javasolt." Ennyi, nem több.

Ha még ráteszel egy tizest, akkor lehet, hogy egy sebész szakorvos is megnézi a leletedet és műtétet vagy más terápiát javasol.

2022. ápr. 27. 12:04
 7/17 A kérdező kommentje:
Olyannal hogy ciszta vagy epekő van-e ott benn.
2022. ápr. 27. 12:08
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 azt az ultrahangos is megmondja, de a szakorvos lehet, hogy már azt is, hogy mit lehet vele kezdeni.
2022. ápr. 27. 12:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen de emellett van 3 db tünetem amit szeretnék megemlíteni. Szóval válaszolnátok végre a kérdésre?
2022. ápr. 27. 12:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

9: már megbocsáss, de ha itt konkrétan leírod, hogy konzultációt szeretnél a 3 további tüneted miatt, akkor mire fel a kérdés...???

Nyilván nem fogsz egy kávé áráért még süteményt is kapni a cukrászdában...

2022. ápr. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!