Fél éve elkezdett fájni a fejem, azóta szűnni nem akar, 0-24. Hova menjek? F/17
Figyelt kérdés
Feküdtem kórházban májusban. Volt MRI vizsgálat, voltam magán neurológusnál. Füll-orr gégésznél. Megműtött melléküreg gyulladással,nem segített.Azóta se tudja senki mitől fáj a fejem.
Már azon gondolkozom, hogy egy magánklinikára kéne elmennem.
Tudom, hogy sok pénz lenne, de akkor megy el az autóm.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen magánklinikák jöhetnének szóba akik foglalkoznak fejfájással és mennyi pénzre számítsak?
2021. nov. 13. 13:07
1/4 anonim 

válasza:

Fejfájás lehet más okból is. Például a szemed romlása, stressz, folyadék hiány esetleg valamelyik fogad gyulladt be (úgy hogy észre sem vetted). Nem tudom, hogy voltál-e mostanában nagy laboron, de egy kört az is megér. Ha a sima háziorvosod nem foglalkozik veled elég alaposan, akkor első körben én azt keresnék. Egy egyszerű vizsgálat magán háziorvosnál általában olyan 10-12 ezer körül mozog. Lehet, hogy ott kapsz valami kiindulási alapot.
2/4 A kérdező kommentje:
A szemem nem lehet, mert azt is megnézték amikor bent feküdtem. A fogaim nem fájnak. Folyadékhiány kizárt, ez nem sima fejfájás. Gyógyszerek sem segítenek.
Mennék én magán neurológushoz csak ott is várakozási idő van.
2021. nov. 13. 14:32
3/4 A kérdező kommentje:
De mondom. Olyannyira rontja már a minden napomat ez a dolog, hogy már a magánklinikán gondolkozom.
2021. nov. 13. 14:33
4/4 anonim 

válasza:

Ha van a közeledben, akár erre szakosodott fejfájás ambulanciát is kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!