Mit ehetek vastagbéltükrözés előtti két napban?
Tea sok cukorral egyszer.
Azonkivul???
Endostar ezt ira: tea tej nelkul es atlatszo italok. Ennyi.
Akkor almalevet barmennyit ihatok,igaz?
KristalyCukrot is ehetem kanallal,nem?
"Hofeher kukoricakemenyitobol keszult puding. Aztnekem kell megfozni vagy krszen kaphato? En nem szoktam fozni."
Igen, a pudingot meg kell főzni. Rá van írva a zacsira hogyan és biztosíthatlak, hogy egy 6 éves gyerek is gond nélkül meg tudja csinálni, ha egyszer megmutatják neki. A zacskón nem írják, de fontos technikai részlet, hogy hevítéskor a viszkózussá váló réteget állandóan hiánytalanul vakarni kell az edény aljáról, hogy ne kozmáljon oda. (Esetleg kérd meg a szomszédot, hogy mutassa meg.)
Koszi. Fozni nem nagyon akarok. Ha nem muszaj.
Ahhoz elobb el kene mosogatni a rengeteg fazekat a tuzhelyen.
"Ahhoz elobb el kene mosogatni a rengeteg fazekat a tuzhelyen."
Nem szégyenled magad, hogy ezt még így ki is mered írni? Mit fogsz otthon csinálni egész nap - koptatni a konzolt? Csak nem szerződtél le brigádba betonozni a kivizsgálás előtti napokon?
"Hasmenesem lesz egesz nap."
Mi a francról beszélsz? Bélbajod van - az már alapból világos, de a fosatás előtti két napban még tudsz működni. Még ha véres nyálka csepeg a fenekedből (mint nekem volt), akkor is kibírsz két seggmosás között egy két órás laza konyhai munkát - legalább elvonja a gondokról a figyelmedet. A nagy fosatás pedig a kivizsgálás előtti nap késő délutánjára esik - de akkor már nem kell konyházni, mert úgyis a klotyón fogsz olvasni meg netezni.
Az orvosnál is ilyen puhány leszel? - na, akkor majd ott jól kiosztanak!
Hát én nem tudom te, hogy voltál kedves 17# a bélgyulladás mellett, de én volt, hogy 4kézláb mentem a wcre, de olyan is, hogy 6 nap alatt 10kg fogytam, kontrétan ömlött belőlem a vér..
Áprilisban lesz a 3. kolonoszkópiám, rettegek az előtte lévő naptól, a hashajtótól.
Engem iszonyat megtekert az endostar első alkalommal. Borzalmas. Alig bírtam meginni. Rosszul voltam tőle.
Csodálkozom kérdező, hogy csak 2 tasakot kell innod mert eredetileg 6-8 tasak kell 3-4 L hogy rendesen kipucoljon.
#18 Sajnálom hogy ilyen súlyos problémával küzdesz, de a sima vérző bélhurut általában nem ennyire súlyos. Már elmagyarázták nekem, hogy életen végéig vérezni fog a fenekem, de 4 kolonoszkópia után (két év alatt) rájöttem, hogy milyen módon lehetek csaknem teljesen tünetmentes. Ha eddig nem próbáltad, akkor mindenképp próbáld ki áprilisig a következőt:
reggel 250 gramm C vitamin + 18 Béres-csepp (kb. 1 ml)
délben és/vagy este további negyed gramm C vitamin + fél tabletta nagy dózisú multivitamin (evés előtt)
A LIDL-s multivitamin pezsgőtabletta sem rossz (azt nem szabad felezni, olyan kis tartalommal bír). A napi C vitamin bevitelt tartsd fél grammon, a nagy (100 ml) Béres cseppet 2-3 hónapra oszd be.
Mivel az emberek többsége főtt ételeken él, a termolabilis C vitamin hiánya egy rakás betegséghez vezet. A hashajtó árát költsd félévente relatíve olcsó táplálékkiegészítőkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!