Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol tudnak teljes körben...

Hol tudnak teljes körben kivizsgálni érvényes taj kártyával ingyenesen szakrendelésen mentális és szellemi zavarokat!?

Figyelt kérdés

Komolyan tényleg a hócipőm tele van hogy mindent egyedül nekem kell végigcsinálni és mindennek utána járni kiborít kikészített eddig is és ezután is,hogy mindig egyedül kínlódok és szenvedek itt életem végéig halálom napjáig.

Meg itt vannak a mindenféle fajta pszichés pszichoszomatikus alapon kialakult nyavajám is.

tegnap 23:14
 1/6 A kérdező kommentje:
😞😭
tegnap 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Pszichiátrián?

A többire pedig kérj beutalót a háziorvostól.

tegnap 23:23
 3/6 A kérdező kommentje:

De mindig csak a gyógyszerek vannak a középpontban hát a kórházba is ezeket adták.

A háziorvos az egy fasz.

tegnap 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy köteles beszedni a gyógyszert. Csak akkor nem tudom mit vársz tőlük?

Háziorvos helyett mehetsz magánúton is a további vizsgálatokra.

tegnap 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Pszichiátria,bár ott legtöbbször gyógyszerrel próbálkoznak kivéve az ilyen betnfekvősök mint pl Tündérhegy. Vagy magán klinikai szakpszichológus. Államiban le se sz*rnak tapasztalat.Pszichiáter még csak csak foglalkozott velem,de a pszichológus az no komment
ma 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen mentális és szellemi zavarra gondolsz, amire nem a gyógyszer a megoldás?
ma 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!