Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit ehetek vastagbéltükrözés...

Mit ehetek vastagbéltükrözés előtti két napban?

Figyelt kérdés

Tea sok cukorral egyszer.

Azonkivul???

#Tukorozes
2022. febr. 26. 14:18
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Azt mondtak pepes, meg folyadek, de teaba nem mehet tej.

Meg asszisztens szerint hig kruplipure,kompot.

De abban is van tej, krumlipureben!

Kompot: almabol vagy mibol? Az nem baj,hogy nem pure? Vagy nagyonnagyon puhara kell fozni?

Olyat mit ehetek, amit nem kell fozni? Kesz zacskos levest lehet? Kesz kremlevest? Szurjem ki belole az apro kis gombadarabokat?

2022. febr. 26. 14:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hófehér kukoricakeményítőből készült pudingokat ehetsz az utolsó pillanatig is. 36 órával a fosatás előtt még a simalisztből készült palacsinta krémtúróval is belefér.

Engem többször megdicsértek, hogy milyen tiszta vagyok, pedig abszolút nem koplaltam!

Amikor pedig nem voltam 100%-ig tiszta, az is a gyulladás okozta bélmozgási probléma miatt volt, de a vizsgálat jól sikerült.

2022. febr. 26. 14:30
 3/19 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. febr. 26. 14:32
 4/19 A kérdező kommentje:

Es olyat mit, amit nem kell fozni?

Asszisztens szerint puningot lehet,de higan.

Na,de abban is van tej!...🤔

Zacskos keveseket?

Kavet,azt nem,mondtak, meg szensavasat sem.

Bolti kruplipureporbol keszitett krimlipuret??

Konzerv, uveges, bolti kompototkat? Pl. alma. Vagy oszibarackot is lehet?

2022. febr. 26. 14:35
 5/19 A kérdező kommentje:

Banant lehet?

Bananturmixot?

Banant pureseitve magaban tej nelkul?

2022. febr. 26. 14:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A jó eredményhez a legfontosabb, hogy a makrogolos hashajtóra nem a használatiban írt fél liter - hanem minimum másfél liter testhőmérsékletű vizet kell meginni (mind a két körben). A sok víz jól kiüríti a maradékot és megszünteti a kellemetlen utófosást.
2022. febr. 26. 14:38
 7/19 A kérdező kommentje:

Aha,koszi.

Endostart kell bevennem 2-szer ketcsomaggal,vizzel keverve.

2022. febr. 26. 14:39
 8/19 A kérdező kommentje:
Hofeher kukoricakemenyitobol keszult puding. Aztnekem kell megfozni vagy krszen kaphato? En nem szoktam fozni.
2022. febr. 26. 14:43
 9/19 anonim ***** válasza:

A rostos dolgokat kell leginkább kerülni, tehát legjobb (és olcsó) a sima puding, mert az garantáltan rostmentes. A tej nem csinál problémát, a banánturmixal gond lehet az utolsó 24 órában, mert az rostos. Zaccos kávét, gyomorizgató és fűszeres zacsileveseket kerülni kell. Hófehér sima kifli mézzel, vajjal mehet. A kompót meg a dzsem rostos, tehát azt nem lehet. A hashajtóhoz adnak használatit, ott írják, hogy mit javasolt enni.

Éhezni tehát nem kell, a fosás után meg úgyis szédülni fogsz. A vizsgálat után meg érdemes alaposan kifingani a levegőt, mert igencsak fájdalmas, ha a hazaúton kezdenek görcsölni az ember belei a befújt levegőtől.

2022. febr. 26. 14:55
 10/19 A kérdező kommentje:

Koszi.

Az asszisztens mondta a kompotot. Kompot. Meg huslevesnek csak a leve.

2022. febr. 26. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!