Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem megyek el Covid tesztre...

Ha nem megyek el Covid tesztre tudnak valamit csinálni ?

Figyelt kérdés
Csak annyit akartam hogy felírjon valamit az orvos, esetleg meg izsgáljon de ugye egyből tesztre küld. Ha én nem megyek el illetve nem tudok annak lehet következménye ?
2022. febr. 19. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Azon kívül, hogy nem fog személyesen megvizsgálni, és akkor esélyes hogy így gyógyszert sem ír fel, semmi. Látni fogja az EESZT-ben a teszteredményedet, nem is kell róla papírt vinned.
2022. febr. 19. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha meg pozitív akkor se vizsgál meg :D szóval tök mindegy
2022. febr. 19. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz elmenni, kérd hogy menjenek hàzhoz. Ha esetleg tàppènzen akarsz lenni, nem fogod megkapni. Nekem sem volt fontos a teszt, patikai pozitív lett, de csak így vett tp-re, ha megvan a hivatalos teszt is.
2022. febr. 19. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Vicc hogy csak ez számít nekik, a statisztika
2022. febr. 20. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!