Ha nem megyek el Covid tesztre tudnak valamit csinálni ?
Figyelt kérdés
Csak annyit akartam hogy felírjon valamit az orvos, esetleg meg izsgáljon de ugye egyből tesztre küld. Ha én nem megyek el illetve nem tudok annak lehet következménye ?2022. febr. 19. 10:43
1/4 anonim 

válasza:

Azon kívül, hogy nem fog személyesen megvizsgálni, és akkor esélyes hogy így gyógyszert sem ír fel, semmi. Látni fogja az EESZT-ben a teszteredményedet, nem is kell róla papírt vinned.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha meg pozitív akkor se vizsgál meg :D szóval tök mindegy
2022. febr. 19. 12:11
3/4 anonim 

válasza:

Ha nem tudsz elmenni, kérd hogy menjenek hàzhoz. Ha esetleg tàppènzen akarsz lenni, nem fogod megkapni. Nekem sem volt fontos a teszt, patikai pozitív lett, de csak így vett tp-re, ha megvan a hivatalos teszt is.
4/4 A kérdező kommentje:
Vicc hogy csak ez számít nekik, a statisztika
2022. febr. 20. 15:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!