Krosszarcu kérdése:
Hogyan tudnám megmérni a vércukor szintemet?
Figyelt kérdés
Azt mondták az ekcémám diabetes tünet.2022. febr. 16. 12:24
2/13 anonim válasza:
öööö.. vércukorszint mérővel mondjuk?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen, nem tudom használni, mennyibe kerül melyik éri meg túl sok ismeretlen tényező 47 évig nem kellett ilyesmit használnom.
2022. febr. 16. 12:42
4/13 anonim válasza:
Ennyi idősen lehetnél kevésbé életképtelen.
Bemész egy gyógyszertárba, és segítenek.
5/13 Ypszilon1980 válasza:
Basszus, a neten orrba-szájba van vércukorszint mérő, gyógyszertsrban is, sőt még oktató videók is vannak, tesztvideók. Ne nekünk kelljen már helyetted dönteni.
6/13 anonim válasza:
nem tudod használni? Pedig könnyű. Gondolom meg sem próbáltad, el sem olvastad hogy kell, mert könnyebb azt mondani hogy nem tudom. A hat éves cukorbeteg a családunkban két nap alatt tanulta meg. Neked felnőtt fejjel könnyebben kéne.
7/13 Ypszilon1980 válasza:
Na meg leírás is van hozzá, neten minden info megvan, ne töketlenkedj már.
8/13 anonim válasza:
Sokféle van és biztos neked is menni fog a használata, gondolj bele, sok cukorbeteg kisgyerek van, nekik is el kell sajátítani a működését.
9/13 A kérdező kommentje:
Vettem Accu check Activet, a gyógyszertáros a húsz életévével szólt hogy a pénzt elveszi tőlem de nem mutatja meg nem ért hozzá és ezt a modellt nem is ismeri. Utáne elvittem egy magánrendelőbe ott az 55 éves doktornő 10 percig szenvedett vele nem tudta megcsinálni mondta nagyon bonyolult és végül kiírta aktiválni kell.
2022. márc. 1. 11:00
10/13 anonim válasza:
Mit kell aktiválni? Tök ugyanúgy működnek. ujjat letöröl, tesztcsík a gépbe, szúr, vércsöpp a csíkra, mér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!