Sürgős!Nincs mit ennem.Ha a kórházba bemennék ott kaphatnék valami ételt,a maradékokból?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit meghagytak a betegek pl megkezdetlen zsemle,kifli vagy akármi más.Nagyon nagy bajban vagyok csütörtökig abszolút nem lesz amit ehetek,és addig is dolgozni kell mennem.A pénzt nem elherdáltam hanem hatalmas adósságom van és a számlákra is sok pénz ki megy.A fizetésem nagyon kevés még a 60 at sem haladja meg.Ha így kell mennem dolgozni,elfogok ájulni megelégelik a rosszul léteket és kirúgnak. A munkahelyen amit kidobnak a kollégák azt eszek,persze csak olyat amit bír a gyomrom.Tudom hogy a szállón adnak kaját de az tőlem nagyon messze van és ha oda kijárok dolgozni már nem bírok mert úgy elfáradnék.Aki tud segíteni írhat nyugodtan.2022. febr. 5. 16:35
21/24 anonim 

válasza:

Az ápolónő saját pénzéből adhat neked, de a kórház kajájából csak a fekvőbetegek kaphatnak. De nem fog örülni, ha munka közben zavarod őt ezzel.
Szerintem több szerencsével járnál a helyi papnál / lelkésznél.
22/24 A kérdező kommentje:
Nem merek paphoz fordulni mert járni szoktam misére és ciki lenne úgy a szemükbe nézni vagy ott a misén utána megjelenni.Miért is?Szerintem a "vendégek"vagy jobban mondva kórházban jelentkező emberek tájékoztatása is ugyanúgy munka én szerintem.Ugyanaz mintha érdeklődnék egy orvos,takarító vagy beteg miatt csak ez pepitában.Elvégre már az a munkájukhoz tartozik hogy emberekkel kommunikáljanak folyamatosan.
2022. febr. 5. 18:21
23/24 anonim 

válasza:

"Nem kamu,az internet számlát is kifizettem így van netem."
Értem.
Tehát inkább a munkatársaid maradék kajáját kukázod ki, csak azért, hogy tudj gyakorizni.
Teljesen életszerű.
Modik! Hol vagytok?
24/24 A kérdező kommentje:
Ahoz neked nincs közöd.
2022. febr. 6. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!