Sürgős!Nincs mit ennem.Ha a kórházba bemennék ott kaphatnék valami ételt,a maradékokból?

Ez egy kamu kérdés.
"A fizetésem nagyon kevés még a 60 at sem haladja meg."
"Nem akarom elárulni mennyit keresek mert hátha felismer valaki és nem kéne hogy pletykáljanak rólam"
Amúgy, a kérdésre a válasz: NEM
Szerinted a kórházakban degeszre hízlalják a betegeket, és tele van a konyha maradékkal?
"A munkahelyen amit kidobnak a kollégák azt eszek,persze csak olyat amit bír a gyomrom"
Én olyan munkahelyen még nem dolgoztam, ahol a kollégák kidobálják az ételt.
"Miért nem,hát csak van valami kedves ápolónő vagy ápoló.Hisz elvileg emberi segítségnyújtásra adták a fejüket."
A Hippokratészi eskü az emberek gyógyításáról szól, nem az eltartásukról.

Egyértelmű kamu kérdés.
Ha mégy egy zsemlére sincs pénzed, és a munkatársaid kidobott maradékát eszed, akkor miből fizeted az internet szolgáltatást, aminek a segítségével kiírtad a kérdést a gyakorira?
A kiíráshoz használt eszközt most hagyjuk figyelmen kívül, lehet hogy az már régebb óta megvan.
Bár a te kamu helyzetedben, én inkább azt tenném pénzzé, és inkább az evésre koncentrálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!