Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sürgős!Nincs mit ennem.Ha a...

Sürgős!Nincs mit ennem.Ha a kórházba bemennék ott kaphatnék valami ételt,a maradékokból?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit meghagytak a betegek pl megkezdetlen zsemle,kifli vagy akármi más.Nagyon nagy bajban vagyok csütörtökig abszolút nem lesz amit ehetek,és addig is dolgozni kell mennem.A pénzt nem elherdáltam hanem hatalmas adósságom van és a számlákra is sok pénz ki megy.A fizetésem nagyon kevés még a 60 at sem haladja meg.Ha így kell mennem dolgozni,elfogok ájulni megelégelik a rosszul léteket és kirúgnak. A munkahelyen amit kidobnak a kollégák azt eszek,persze csak olyat amit bír a gyomrom.Tudom hogy a szállón adnak kaját de az tőlem nagyon messze van és ha oda kijárok dolgozni már nem bírok mert úgy elfáradnék.Aki tud segíteni írhat nyugodtan.
2022. febr. 5. 16:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. febr. 5. 16:44
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, de sok segítő csoport van Fb-on is, ott ajánlanak fel ételt és minden mást is. Segélyszervezetek is léteznek. Hogy lehet 60 ezer alatt a fizetésed?
2022. febr. 5. 16:54
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom elárulni mennyit keresek mert hátha felismer valaki és nem kéne hogy pletykáljanak rólam.De a megélhetésem nincs biztonságban.Miért nem,hát csak van valami kedves ápolónő vagy ápoló.Hisz elvileg emberi segítségnyújtásra adták a fejüket.
2022. febr. 5. 16:57
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Probálkozz a templomban, azok is elvileg.
2022. febr. 5. 17:07
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szabályok miatt, a boltok sem adhatják ki a megmaradt ételt. Egy próbált megér. Hol laksz nagyjából? Ha nem vagy messze, akkor tudok neked ételt venni pár napra.
2022. febr. 5. 17:07
 6/24 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetben.
2022. febr. 5. 17:13
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kamu kérdés.

"A fizetésem nagyon kevés még a 60 at sem haladja meg."

"Nem akarom elárulni mennyit keresek mert hátha felismer valaki és nem kéne hogy pletykáljanak rólam"

Amúgy, a kérdésre a válasz: NEM

Szerinted a kórházakban degeszre hízlalják a betegeket, és tele van a konyha maradékkal?

"A munkahelyen amit kidobnak a kollégák azt eszek,persze csak olyat amit bír a gyomrom"

Én olyan munkahelyen még nem dolgoztam, ahol a kollégák kidobálják az ételt.

"Miért nem,hát csak van valami kedves ápolónő vagy ápoló.Hisz elvileg emberi segítségnyújtásra adták a fejüket."

A Hippokratészi eskü az emberek gyógyításáról szól, nem az eltartásukról.

2022. febr. 5. 17:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,ott azért figyelembe veszik a fertőzésveszélyt szerintem.De kérdezd meg,max.azt mondják,hogy nem.
2022. febr. 5. 17:33
 9/24 anonim ***** válasza:
31%
Írj privit
2022. febr. 5. 17:36
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű kamu kérdés.

Ha mégy egy zsemlére sincs pénzed, és a munkatársaid kidobott maradékát eszed, akkor miből fizeted az internet szolgáltatást, aminek a segítségével kiírtad a kérdést a gyakorira?

A kiíráshoz használt eszközt most hagyjuk figyelmen kívül, lehet hogy az már régebb óta megvan.

Bár a te kamu helyzetedben, én inkább azt tenném pénzzé, és inkább az evésre koncentrálnék.

2022. febr. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!